Boss Gua

Pages

Hot Drama

01 October 2011

Music On Saturday #12

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


Nampak nya gua update buat kali yang kedua.haha..Gua tak nak terlepas "music on saturday".Daripada terlupa,better gua update sekarang ..ye dak.?


Pada Music on saturday minggu lepas,ada seorang blogger yang bernama CIK KASIH telah request lagu.Dia minta gua play lagu untuk dia.Gua kena la tunai kan.=)





Gua harap readers yang lain suka lagu ini.=)..jom dengar..




Gua suka lagu ini.Lagu terbaru dorang Hello.Tapi gua dah post dekat entry lama.so gua pilih lagu ini untuk music on saturday minggu ini..=)

P/s : minta maaf sebab lagu korea lagi.

16 comments:

aydah ahmad said...

suke ft island . hello hello gud bye gud bye ! hahahha =p

wanda said...

nanti kasi step from kara pule..ahahaa!

kim heeruul said...

aydah : lagu hello tu jd msg alert gua..haha

kim heeruul said...

wanda : step - kara gua dh letak at previous music on saturday..^^

KinosKoko said...

MV lagu ni comel..aku suka gak...tp kalo hongki nyanyi lagu sedih, menyentap weyh..

kim heeruul said...

kinos : tgk gaya dia nyanyi memey dia feeling habis la lyric tu kan..

Mister Faiz said...

gua mahu secret-ma boy..:) cari la even tu lagu sistar

Fara E's said...

aku nak hyun bin - that man

haha

Eyda Syahida said...

gua nak laguuuuuuuuu missing you boleh? tetttt! ;)

Umie Artoqiemie said...

aku suka hongki.. keh3..

Umie Artoqiemie said...

lagu step kara plak lepas ni okengg??

ekabukanmakcikkau. said...

kat dalam MV ni jonghoon comel nak mampuihhhhhhhh. hongki pon comel. dua dua aku cop dulu, kau tak payah sebok.hahhaa

jieha nasir said...

ft islandd.!! the one and only my fveret band.! huhahuha.. :))

Cik Kasih said...

eh2..my boy hong ki ade kat sni la..hik3..pnda kim plih lagu nih!
kim cuba dgr lagu cling n lovesick dieorang tp xyah la buat dkt music on sturday lg..nnti reader bosan plak asyik ft island..hihi
kim dgr sorang2 lgu2 tu..best2

yad'z said...

likeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ *wink3

MissD said...

hi, lagu ni very the lama one lorh.. *broken*

lagu2 mblaq pown nice jugak.. latest 'i don't know'
very cute2 song one.. :D
enjoy!~