Boss Gua

Pages

Hot Drama

21 October 2011

Jika Dia Kekasih Gua

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo.


Pehal tetiba hari jumaat gua update ini . ? Sepatutnya hari ini gua cuti berblogging.Nak tahu kenapa .?
Member blogger gua buat Segmen.Kenal itu orang nama dia "Pendamba Mawar" ? Itu la member blogger yang rapat dengan gua dekat alam blogger ini.

Gua tak nak lepaskan peluang untuk join Segmen yang dia buat.Sebagai kawan,gua perlu support dia.ye dak.Tanpa membuang masa lagi.Jom la join.

If want join & More info about segmen CLick this banner

Lu orang baca tajuk segmen tu "Jika DIa Kekasihku".Lu orang nak tahu siapa DIA tu ? Jom baca bawah ini.


"Gua Pilih dia sebab dia chumel sanad-sanad.#ayat gua agak gedik sikit..keh keh keh.
Selain itu,gua suka/geram melihat pipi dia yang sangat tembam.Alangkah  best nya bila dapat tarik pipi dia yang tembam tu.

Senyuman si dia teramat la manis.Renungan mata dia yang sangat tajam dan sepet telah membuatkan gua jatuh cinta terhadap dirinya.Si dia juga mempunyai sifat dan suara yang amat manja."



Lu orang nak tahu siapa SI DIA ?  hehe..saja nak kasi surprise..










Inilah dia...



Sunny Girl's Generation.




Kalau la dia jadi kekasih gua,alangkah bangga nya.Chumelnyeeee...




tengok senyuman dia.mengancam kan..tambah-tambah lg senyum+mata sepet..



Habis la lepas ini ramai la saingan gua yang nak dapat kan Sunny ni.Salah gua gak,pi heboh-heboh buat apa..keh keh keh...

24 comments:

APi said...

kalau gua sailang oke tak?
keh keh keh

aydah ahmad said...

brrrrrrrrrrrrrr ! hahah . huntunggggglaaaa -.-''
sunny tuh akak kite laa =p
#kbye

Pendamba Mawar said...

gambar last tu dalam Mv cooking cooking suju kan?

curang la kau ni ngan taeyeon..hehe

nama wa PENDAMBA MAWAR.. xd R la kim

kim heeruul said...

api : sailang tu pe bende ? hahaa

kim heeruul said...

aydah : akk lu ke ? haha..

kim heeruul said...

faiz : oooppsss..silap eja.hehe..a'ah Mv tu..gua tak curang ok..=p

another me said...

gambar last tuh tak boleh blahhh..hahhaha

Ct Mawa said...

hoho..mmg chumel gila-gila!

saranghae unnie! :D

widiea azira said...

pipi guwa lu tanak tarik ke?? :p

Lienda Tan said...

sunny skrg dah rmbut pendek la . . .
adakah kim heeruul mseh ske sunny ?? :)

smilenajah93 said...

haha , pasan la hanpa ! agagag ~

Akue Achik said...

semoga dia jd kekasih lu..heheh
hwaiting!

EeMy-g0od-go0d said...

cek abg oii.. plihlah buatan tempatan.. bukan k0rea :P

RinsyaRyc said...

cinca ipueta.. eheh..

sugar2 kapas strawberry said...

jiran wa ni :)

fierul said...

hoho memang comel .. aku pon dh join dh .. hehe

ascil.punye.lah said...

pewittt cam aku doe.*pang!!lempang diri sendiri.tak pasal pasal

Miss Dolce and Gabbana said...

haahaa.Ingatkan perempuan melayulah pilihan kau.Minah comel korea jugak ya.haha. :P

Finaz Jaafar said...

cehhhh saba jela..
gwa tolak lu soh terjun longkang mau ka??hahaha

saya cello191 said...

oh God....

untung la~~~
hehe

nelly said...

persoalan : boleh dapat ke ?
:p

cik Atiera said...

korean lover rupenya..hihi

jom baca Aien punya cerita pulak..
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

Eyda Syahida said...

untunglaa kalo dye jadi kekasih lu.... hahaha

BiQa HatmiN said...

pewitttt :)