Boss Gua

Pages

Hot Drama

04 October 2011

Kembar gua stay dekat korea

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Hari ini gua nak buat entry simple simple je.


Lu orang pernah dengar tak peribahasa "Pelanduk dua Serupa".Lu orang tahu tak maksud peribahasa tersebut ?Maksud peribahasa tersebut ialah Dua orang yang berwajah sama.Betul ke ? asalkan lu orang paham sudah.keh keh keh.


Apa motif gua bukak topic nie. ?


Ini semua kerja cousin gua si Syukri Photographer tu la.Nak troll gua dekat Fb..tengok kat bawah ini


Min Woo from group Boyfriend


entah macam mana dia boleh stalker group boyfriend pon gua tak tahu la.



Sama ke weyh ?

Tak kan.?

36 comments:

bella said...

Sama-2 Cuma Lagi Comel Min Woo :P hehe

adila ! said...

hahahahaha . sama ke ? agak laa . hehhehe . ko ada kembar boyfriend . ku sapa ehh kemba ku ? hahhahaha :DD

syazrinakuya said...

TAK.hahaha

aydah ahmad said...

hee , SAME Laaaa . hoho ! nak tackle laa cemni . nk u punye kembar kat korean tuhh . hahah =p

ct jue said...

ok2 jagan risau memang x same pown.....ok

Noraien said...

errrr,ade ckit lah :)

ydaa (+) said...

sama lah !! =) ahaks . untunglah ade kembar .

Nyamuk Terbang said...

ad iras2 la weyh
serius

tieka said...

a'ah laa..sama jee...heeee....tpi kn..just warna kulit je lain..bahahaha...:P

kim heeruul said...

bella : itu sudah pasti..gua mmg kalah la..haha

miratun madihah said...

errrr ada lah sikit wa tengok,boleh mintak sign lah ni, hai retis nak sign boleh*winkwink

SyUhAdA said...

ada iras2 jgk laa..

kim heeruul said...

mira : gua bkn retis la bai..haha..tak le minta sign..

hamzah ian said...

perghhh. hahaha

eddy syrol said...

igeon ne ssangdung-i inga? dangsin-ui eolgul-eun wanjeonhi dong-ilhabnida. hehehehehehe

Miss Dolce and Gabbana said...

Kim: send my regards utk twin kau eh.Ok muka langsung tak sama dia comel lagi dari kau kot.Kulit dia putih gebu.Berkarisma and one more thing dia lagi mesti lebih romantik dari kaukan? hee :P

meaw said...

tak sama,sekian~ hahahaha :P

Akue Achik said...

bila nak jejak kasih?

saya cello191 said...

nak suh aku cakap sama ke....?
hehe..

boleh la iras2 tu..=D

Eyda Syahida said...

lu lagi hensem bai.. kehkeh

*cepat belanja gua!!! ngehngeh*

Finaz Jaafar said...

hampir sama sebenarnya..serius !

Fara E's said...

takkkkkkkk !

Popoi said...

lain2~~ ahhaha ^^

Farierahasanz said...

tak same.. #kbai ~

Farierahasanz said...

tak same.. #kbai ~

Cik Kasih said...

hei..wohoo!ahaha..blh la jadik twin..
p/s:semoga kita ada jodoh..ahaha

Pendamba Mawar said...

color la lain sikit.miahahaa

RinsyaRyc said...

style rambut dah same.. bolehlah tu.. hehehe

ekabukanmakcikkau. said...

tak sama langsung . kau ingat mamat tu hensem ke? tak okey. muka kau macam aliff aziz dan aku xckp pon aliff aziz tu hensem hahahaa

sugar2 kapas strawberry said...

errrrr..no komen

yunZatie said...

gua tak tiru entri lu.mungkin pemikiran dan rasa kita sama tentang hidup.

Ct Mawa said...

same same..bentuk muka same

Eida Arina said...

same gak eih tgk......cume lu senyum mcm tu meme lain ckit...kalu lu senyum lebar cam kembar lu tu...kompem sama...hoho :P

Anonymous said...

bajet la kau

hafiz hafizol said...

sebijikkkk !!!!

fierul said...

hehehe . ada la skit2 persamaan tuh :)