Boss Gua

Pages

Hot Drama

20 October 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #15

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.



Hidup ini bagaikan sebuah cerita yang dilakon kan oleh kita sendiri.
Ada yang perwatakkannya baik
Ada juga yang ber'perwatakkan sinis

Kita sendiri sahaja yang tahu sama ada perwatakkan kita baik or jahat.
Jika kita berperwatakkan baik teruskan lah berbuat baik.
Jika perwatakkan kita sinis,cepat-cepat la berubah ke'arah kebaikkan.


Anda mampu mengubahnya.

Peace v(^.^)


jom join contest ini :-  "Saya Seorang SuperHero"

18 comments:

Pendamba Mawar said...

terbaik la dude.hehe

aydah ahmad said...

betol tuh , mama selalu cakp

"allah xkan mengubah nasib sesuatu kaum , melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri "

berubah kepda yg lebih baik . even secara slow .

lynda said...

ayat last tuh cam iklan lak.haha

Eyda Syahida said...

semoga hari ini lebih baik daripada semalam. dan semoga esok lebih baik daripada hari ini. =)

RinsyaRyc said...

betul... betull...


manusia memng sinikalnya boleh berubah-ubah cam sesumpah..

bee shaz wals said...

nice entri betul apa yang kamu cakap tu..110% sokong.

Akue Achik said...

sy nak jadi baik tp sbb org sekeliling byk yg plastik, sy pun terikut2 jd plastik. Dammit.

hafiz hafizol said...

betol tu.. manusiakan xkan selalu baek dan takkan jahat selalu jugak. kekadang baik kekadang jahat..

erk. hoho

yunZatie said...

saya budak baik :)

APi said...

sinis pun kadang kadang ada baiknya juga.. =]

Miss Dolce and Gabbana said...

Maybe I am not a good person but i will try my best to be a good and better muslim each day :)

smilenajah93 said...

like this :)

ascil.punye.lah said...

gua watak baik!setuju?hahah

sugar2 kapas strawberry said...

nice babe :)

onie said...

puitis sungguh :D

ct jue said...

sungguh berpuitis ye...tahu la bulan 10 ni bula bahasa....bagus!!!

Finaz Jaafar said...

errr ramai jugak pelakon over acting kat dunia ni..ops ops ops

Miss Dolce and Gabbana said...

Setiap insan punya sisi sudut baik dan buruk.Walau jahat mana sekalipun manusia tersebut still kebaikan dia itu masih ada dalam dirinya.one day dia bakalan insaf jua :)