Boss Gua

Pages

Hot Drama

06 October 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #13

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.

Bukan senang nak dapat pasangan yang jujur
Bukan senang nak dapat pasangan yang ikhlas
Bukan senang nak dapat pasangan yang setia
Bukan senang nak dapat pasangan yang beriman

kalau dah dapat itu please lah hargai pasangan lu orang.



Bila la gua nak ada kekasih..hmmmm

24 comments:

Ku Azhar said...

stuju!! hargai mereka!!

Pendamba Mawar said...

bukan susah nak dapat yang jujur,jika kita jujur

bukan susah nk dapat yang ikhlas, jika kita ikhlas

bukan susah nak dapat yang setia jika kita sedia

bukan susah nak dapat yang beriman jika kita beriman.

:)

pilih yang terbaik ok..gudluck

saya cello191 said...

nk yg t'baik..jdkan diri t'baik..

baek punya~~~^^

aydah ahmad said...

hohoh . ayat bile mahu ade kekasih yee . doa byk2 insyaallah allah akan pertemukan jodoh yg sesuai untuk kite ;)
jgan mngeluh . tak baik . ade hikmah disebaliknye . single okayy ape ! best taw . hhuhu

http://aydahaishiteiru.blogspot.com

aydah ahmad said...

hohoh . ayat bile mahu ade kekasih yee . doa byk2 insyaallah allah akan pertemukan jodoh yg sesuai untuk kite ;)
jgan mngeluh . tak baik . ade hikmah disebaliknye . single okayy ape ! best taw . hhuhu

http://aydahaishiteiru.blogspot.com

Eyda Syahida said...

sebak plak aku baca statement bawah tu... sebab aku tengah patah hati.. huarghhhh!! tamaw fikir tamaw fikir dahhh.. huuuu~

syAzAnA said...

janganlah lepaskan si dia. ;)

Noraien said...

insyaAllah satu hari nanti pasti akan jumpa jugak :)
berdoa je yea !

ct jue said...

aiyo~~~~
single la best.....
org yang baik akan dapat pasangan yg baik jugak...
so don't wory be happy dude !!

Akue Achik said...

sbr mnanti,,doa stiap hari..msti ada awek korea yg jatuh hati kat ang.. heheh

FarhanahAdzlan said...

terkadang manusia xnmpak sumer tu sbab tu die xmenghargai langsung=)

miratun madihah said...

apa yang penting faham perasaan pasangan anda,jaga hati mereka, peace yaww

Fara E's said...

makin jiwang , auwww

Finaz Jaafar said...

ermm mmg nak yang jujur ikhlas setia dan beriman ni..tp diri sendiri pn kena jujur ikhlas setia dan beriman jugak kalau nak pasangan macam ni

Cik Kasih said...

nnti ade la tu kim..^_^
doa2 la..

Rtp Farra Arisha said...

tiada satu benda pun yg mudah di dunia ini melainkan kita berusaha dan terus berusaha, makan kita akan mendapat apa yg kita inginkan :)

Nyamuk Terbang said...

jom kapel
hoho

Miss Dolce and Gabbana said...

Part ni memang aku setuju gilalah Kim.High five. :P

RinsyaRyc said...

belom ade pasangan.. larr larr larr...

aiEz said...

bersyukur klu jumpa yg macam tu,hargai org lain klu diri nak dihargai..:)

chemay said...

nak jaga encik boyfie chemay.
moga kekal sampai syurga.
:)

Popoi said...

awek korea kat malaysia ssah nk dpt der,, ahahhaha ^_^

A.I said...

lex luhh.
ko muda lagi dari aku.
jgn langkah bendul.
tunggu dulu. HAHAH

I do I need Iman said...

kesian tool kawan ak ne. lame ak tak jguk sini ;)