Boss Gua

Pages

Hot Drama

25 July 2011

Hasil kajian aku #2

Assalamualaikum..

Anneyong haseyo..


Semalam aku tak update apa-apa.Sebab aku malas nak update..Ada ke yang rindu dekat aku , eh silap,dekat entry aku..keh keh keh..Actually aku Tak ada m00d nak update..Yang tinggal m00d nak Blogwalking/Blogjonging je..Sorry for yesterday if u all tertunggu-tunggu aku punya new entry..


Let's Start


Tengok title entry aku tu..? ada #2 kan..? so,ini bermakna sebelum ni pon aku ada wat agak entry yang tajuk macam ini..Sesiapa yang belum baca yang part 1 punya..boleh la click ikot arrow ni ----> "hasil kajian aku"

Hasil kajian aku yang ke-2 ini aku kaji time aku study dekat UNISEL..Benda ini tak ada la aku kaji sangat..Aku just tengok persekitaran tempat aku study je..Betul ke budak-budak nerd lelaki ni single/tak ada gf..? Aku pon pelik gak tengok dorang muka jambu/cute/hensem =.=' takkan tak ada GF or couple kot..Or dorang ini hipokrit semata-mata...


Hasil kajian aku mengatakan yang mereka memang single.kenapa aku cakap macam tu..? Selalu nya budak-budak nerd suka duduk bersendirian..Mereka tak nak ada gangguan emotional yang boleh membuatkan mereka stresss...

ki kwang beast from beautiful mv

ana shiha : "S0mbong gila budak tu..bajet-bajet je study"

*padahal minat dekat budak nerd tu....

Actually mereka bukan nya sombong..Mungkin sebab  mereka terkongkong dengan parent yang selalu mengarah mereka study n study..no time to enjoys...Tapi yang paling penting mereka-mereka yang nerd memang ramai peminat..siapa yang bertuah tu nasib la..keh keh keh..







P/s : gua pon nerd gak..kah kah kah....
*nak jugak...

49 comments:

Finaz Jaafar said...

huhu..jangan sangka nerd tu xda awek..ntah2 lagi pndai mngayat..ngaaaaa=D

syazrinakuya said...

lu nerd?lu ade awek, dah tak bole amek title nerd.haha

Farierahasanz said...

hahaa . .pandai laa kaw .. siap ngn kajian bagai nih =P

kim heeruul said...

finaz : haha..ye tak ye gak kan..hehe

kim heeruul said...

kuya : )0opps..kantoi suda..hahah..tak boleh ye amek title nerd tu.?keh keh keh

Lynn said...

huhu...nerd ke xnerd ke sme je...cme xtnjuk prngai sbnr...:D

kim heeruul said...

fariera : haha..gua mmg suka buat experiment nie..haha

Siti Nurazlinda said...

budak nerd sangat comel <3 haha

Wan Zulqhairi said...

yg nerd ni biasanya dah ada cuma xtnjuk.. gf duk jauh..setia.

kim heeruul said...

lynn : haha..ad setengah tu mmg hipokrit gila..

AISHA INANI said...

lagik life nerdy nih game!

dorang tak nak awek asal ada game.
fuh!

memang dorang hot, tapi bosann. HAHA

Pendamba Mawar said...

lagu ni best sey...:)gua minat giler lagu ni

kim heeruul said...

wan : konon setia la tu..hahah

kim heeruul said...

aisha : hahhaa..apa yg bosan nye nie..=P

kim heeruul said...

siti : haha..ada la beberapa tu..keh keh

kim heeruul said...

faiz : haha..ingt kan layan entry gua..keh keh keh..

sayasayangkamuhamim (: said...

penggila kpop ke nih? ;D

kim heeruul said...

saya : haha..tak ad la sampai gila..

cik dot said...

da jmpe ana shiha ke? huhu
lu da ad awek.. nerd apny? ;PP

zezolla_atin said...

org yang diam tu en macam kool . sebab tu ramai peminat . ehehe =))

kim heeruul said...

cik dot : belum jumpe lagi lorh...gua tetap nk gelaran nerd tu gak..haha

kim heeruul said...

atin : gua pendiam..gua kool la nie..?kah kah kah

yanadimple said...

wahwah kajian dr kim yekk??? dorg dduk sorg sbb na fokus la stdy. lau dduk bkepit ta stdy tp datinggg >.<

http://yanadimple.blogspot.com/2011/07/ilove-korea.html

kim heeruul said...

yana : haha..tahu tak pe..nnti bkn stdy..tp dating..^^

Azri Fathurrahman said...

hahaha . aku nerd . lalala . xD

kim heeruul said...

azri : haha..msti hang ramai peminat..

Ezay Hadry said...

aku nerd nape aku ramai awek..cehhh (ayat belagak)

kim heeruul said...

ezay : hahaha..hang kan hot...walaupun nerd..=P

meaw said...

biasa orang nerd tu la yang nak kasih sayang lebih dr pasangan,haha!

Fyqa said...

gua nk minat lu bleh.


err

kim heeruul said...

meaw : hahaha..betul jugak tu..konon la stdy la..haha

kim heeruul said...

fyqa : lu minat gua..? no problem..kah kah kah..

Nyamuk Terbang said...

kau nerd?? *ok pengsan

kim heeruul said...

nyamuk : haha...tak nk hantar ko pi hospt.=P

Miz Novexx said...

ohhhh!!! nerd sangat best dibuli... hah hah hah!!! :D

yad'z said...

hahha.. muntah darah bhai lu cakap lu nerd.. hahaha

Queen F said...

nerd tu style hapa, lelaki melayu terakhir.. hekhekhek :D

Faraa Eiman's said...

eyhh , yg nerd tu la yg cool , aku suka dohhh ! haha

ko nerd ? tettt ! kahkah

kim heeruul said...

miz : haha.gua pon suka buli2 bdk2 nerd nie..haha

kim heeruul said...

yad'z : haha..jgn la sampai muntah darah oi..=P

kim heeruul said...

queen : lelaki pon ada gelaran terakhir ye? haha

kim heeruul said...

fara : lu suka bdk2 nerd..? ok pengsan..haha

Jacy Angel_95 said...

waa... lgu beast.. i like lh..! haha.... dh lma dh i dngar lagu nie ,..tetap suka..! lagu "shock" juga best taw..?

kim heeruul said...

jacy : lagu beast suma gua dh dgr..sume best..=)

nik farina aishah.... :) said...

i pon student unisel .., haha tapi susah je nk jumpa budak nerd .. =.= hehhe

kim heeruul said...

nik : u dak unisel..?biar betik?

nik farina aishah.... :) said...

lol tak tau ke?? hahah i dak unisel la , tapi shah alam bukn kat bj

kim heeruul said...

nik : i ingt u stdy yg kolej agama tu..

fierul said...

laki nerd mema ramai pminat .. hehe :)