Boss Gua

Pages

Hot Drama

12 July 2011

Aku join Contest The Best Picture of Me

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Dah lama aku tak join Contest..Aku ada jugak teringin nak join contest contest yang lain,tapi asyik terlupa je..kali ini aku tak kan  terlupa lagi..sementara tengah ingat ini,better aku join cepat..hehe..Hati aku punya Admired  buat contest..mesti la kene join..^^


Jom kita pi tengok..^^


more info open tab this banner..
So,The Best Picture Of me is : -


|
Open tab untuk tumbesaran

|



Location : Taman Jaya PJ
Photographer : Yuri Photographer (my cousin) 
why i like this picture : i think i look like a model..keh keh keh..perasan gila..tak ada la,actually aku memang suka photoshoot,lagi pon lepas balik dari skewl dulu dekat tempat tu la aku selalu dating..
edit picture : just add watermark..

Sekian...^^


3 orang model yang d'tag :-
syukri yuri

atin


jom ramai-ramai kita join..
*P/s : lelaki pon boleh join...

Gud Luck & Wish Me Luck..
peace
v(^.^)

27 comments:

Pendamba Mawar said...

gud luck dude

kim heeruul said...

faiz : hang jugak..^^

zezolla_atin said...

hamboii model minho . lalala~

kim heeruul said...

atin : haha...jgn kecek cetigu..malu den..haha

robowtasmara said...

goodluck ye, sy kalau join contest xde pun menangnye, penat je huu xD

kim heeruul said...

asma : thx..^^..setakat nie i bru 2 kali menang..tgk nasib..hehe

Rafidah Farhana said...

Fuh ! Gudluck bro..
Dah macam orang korea aku tgk.. hahaha..

Engku Sofea said...

Nice ! Nampak cam bruno mars ! Goodluckkkkk ana shiha ! hehehe

Finaz Jaafar said...

fuhyooo! stail beb ! gudluck kayh !

nelly said...

wah ..nice pict oo !!!
gud luck !

kim heeruul said...

rafidah : thx..eh,haha..ad mcm korea ke..?nie yg nak kembang ni..hee

kim heeruul said...

sofea : hehe..gua baru perasan yg style kat pic tu mcm bruno..hehe..thx..^^^

kim heeruul said...

finaz & nelly : thx..^^

Namee Roslan said...

wow nice!! good luck okay!! :D

kim heeruul said...

Namee: thankz..^^

Maya Lisa said...

wuuuu, good luck ! somart !

kim heeruul said...

maya : hehe..thxz..=)

Hanim Nordin said...

gaye macam korea saje.haha. gudluck okie :)

kim heeruul said...

hanim : haha..ye ke..? thankz...^^

diyan said...

cool dude ,gudluck :)

kim heeruul said...

diyan : thankz..=)

Ain SSB said...

Aw goodluck k! :)

kim heeruul said...

ai : eheh..thankz..=)

cik^syera said...

aneyoseyo! hehe minat korea jgk!!
gambate kundasai!

kim heeruul said...

cik syera : hehe..yup..thankz..=)
chaiyok2..^^

Cik Zety said...

tahniah dapat top 20! & gudluck too :)

kim heeruul said...

zety : thankz..=)