Boss Gua

Pages

Hot Drama

03 December 2011

Music On Saturday #20

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Gu nak tanya, 29 november hari tu siapa tengok Mnet Asian Music Award 2011 (M.A.M.A) dekat 8TV.Siapa yang minat kpop tapi tak tengok memey rugi.Perfomance gempak gempak.Percalonan pon semua yang terbaik.Memey susah la nak agak siapa yang menang.

Awek gua girl's generation  mesti la menang. Dorang menang 2 award di percalonan Artist of the year & Best female group.

Siapa kenal Big Bang ? yeah,mereka juga memenangi award Best Music Video lagu Love s0ng.Gua memang dah agak Mv dia akan menang. Sebab Mv dia simple & menarik. Lagu pon sedap di dengar.kalau lu orang nak tengok. jom kita play.


kata kau ?

25 comments:

si robot comel said...

wa sekarang tiada tv,kesian bukan?

baru je ckp pasal awek2 lu kat GG tu,kehkeh

EpoLღKekunangpelangi said...

Peminat Kpop rupanya. Mpop tak nak layan? Bhaha~

Original CikTeddy said...

x ske big band..huhu

CekbOlat-bOlat said...

pewwwitt.. act gua taktaw pon ^^"

Saddila said...

grrrr ~ korea . dushh dushhh -..-

layan video kat atas . sebab abg kate simple dan menarik :))

Eida Arina said...

gua suka big bang!!!

A.I said...

SNSD best gak.

aku tak suka laki punya band korea. asal tah. haha.


tapi im not really kpop fans.

tapi aku tgh suka lee min ho, dia bf aku kejap. tak caya? tgok dp fb. hahaha

Maya Lisa said...

BIG BANG !! OUH JANTUNG PISANG KU !!!

eddy syrol said...

teringin aku dgr kaw nyanyi lagu k-pop derr...bley?hehehehe

hafiz hafizol said...

korea ?? wa tak layan.. hahaha

smilenajah93 said...

whoa ! dulu peminat skunk dh x lagi ~ hehe ~

fierul said...

hah lagu nie , ak pnah dgr cuma big bang nie aku bru nk dgr lagu dia yang tell me goodbye . mema tbaik . hehe .

RinsyaRyc said...

T.O.P <---pakwe wa yg ke-2

Saiazuan said...

malangnya aku tak into kpop.. huhu happy sabtuday :D

Ct Mawa said...

hehe..tahniah la awek dye menang! :D

big bang,,siyes x pena layan..hehe..xpe,,kali ni layan jap

teha said...

aku suke big bang ! hensem2 kot.. hehe :)

ascil.punye.lah said...

haishhh snsd mesti lah mng punya.ada aku kan.hahahaha

akiN aMar said...

hee jrng dgr lagu korea...lagu yg copy dr kim rie2 pun bkk sekali je rie2..hee;)

KinosKoko said...

hyuna menang gak kan? hehe..

Joe_Hans said...

ber k--pop lar nampaknyer...haha

cik ika said...

CN BLUE..boyfie ika..hehehhe

Cik Jannah said...

try nak minat kpop. tapi x boleh. hehe

Run Away said...

-5-korea da'besh....;d

Run Away said...

-5-korea da'besh....;d

Lea Isnawi said...

ko ckp memey

aku igtkan ko nak citer sal Memey, bini norman tu

adehhh