Boss Gua

Pages

Hot Drama

10 December 2011

Music On Saturday #21

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


10 December 2011,Hari ini hari sabtu.Macam biasa setiap hari sabtu gua akan update "Music On Saturday".Lu orang kenal tak Retis gadis berambut merah ? eh,merah ke maroon yerk rambut dia? ah! mana-mana je la.keh keh keh. lu orang kenal tak .?


Lu orang tak dapat teka, maka lu orang tak cinta.keh keh keh.HAYLEY WILLIAM from band PARAMORE la.Kenal tak ? Siapa tak kenal dia tu. gua suggest kan pi terjun bangunan sambil melambai tangan.Gurau gurau.


Gua kenal dia masa gua form 5 tahun 2009.Time tu lagu dia yang hot Misery Business.Lagu yang dia bawa itu berjaya memikat hati gua untuk meminat band paramore sehingga sekarang.Antara lagu - lagu daripada band paramore itu, gua paling suka lagu di bawah ini. jom dengar. =)


Kenapa gua paling suka lagu ini ? Sebab lagu ini sangat sempoi + spontan.And dekat mv ini Hayley William sangat cool + cun. keh keh keh..

22 comments:

Pendamba Mawar said...

lama tak layan paramore..hohoho

Zulaika Nasir said...

paramore memang best ! sukaa <3

CekbOlat-bOlat said...

paramoreee !hoyeh-hoyeh

teha said...

suke hayley ! dah laa cun , suare die sedapp pulak tu .. hehe

ENCIK TIKUS said...

ko hensem...

Ct Mawa said...

kim,,sila b'tanggungjawab

mawa nk pegi terjun bangunan sambil melambai tangan..bye2

fierul said...

lagu nie best la .. :)

A.I said...

tak minat sangat. sebab kadang2 lagu dia cam ganas. ye ke? kan? haha

AININ SURAYA said...

sape hayle william ni ? HAHA . kalau aku tak kenak takde tempat lain lagik ke kau nak suggest kan aku terjun ? bnagunan dah ramai sangat orang buat . HAHAI =.="

Lea Isnawi said...

err aku tak kenal pun dia

=.='

Original CikTeddy said...

cik suke the only exception..hihi

kim,cube letak balek kod tu..maaf ye mnyusahkan..

Caythrine Amanda said...

Alahai layan seketika.....lalalala~

ascil.punye.lah said...

roomate aku minat lah paramore2 nih.aku tak.hee~

Juliet_iRa~" said...

tak layan paramore..huuu

c'axoera said...

not really into paramore ni heheheh

byway YES baju putih and all the pic kat blog tu Tuan punya tanah hahahha


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/hanya-5-perkara.html

Saddila said...

okay sedap . memang sedap . siapa je yang tak suka lagu2 die . kan kan kan :)

Nelly The Strange said...

oo . paling penting di situ sebab cun kan ? kan ? kan ?
:D

RinsyaRyc said...

RT @EncikTikus --kau hensem . erk.

Wa x dpt dengo lagu tuh sbb line wa siput babi pun kalah . -___-

chemay said...

kim sama umur ngan chemay rupanyaaa.
chemay pon layan gak paramore nie.
lagu 1st dengar yg misery busines tuh laa.
besttt.
sampai skrg pon still boleh layan.
:)

Original CikTeddy said...

pelik la cik..sbb cik gune kod yg same..ok je..kim dh btol2 gntikan kod tu? kod scroll tu bukan letak bwh name bloglist tau tp kena cari kod yg bwh nme bloglist tu..

chemay said...

boleh je kim oi.
:)

macam best je kawan ngan orang yang minat korea nie.
boleh dengar cerita pasal korea.
(even chemay taktau pape pasal kpop
hihihi
:">

ekabukanmakcikkau. said...

HHAHAHAHAAHAHHAHAHHA terharu awak buat cerita pasal saya hikhikhik . syukenyewwwwwwwww. tapi saya tak k-pop . hermm cemeneww niewww herghhhhhhhh