Boss Gua

Pages

Hot Drama

05 December 2011

Terasa Nikmatnya

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Agak lama gak gua tak update blog.Lama ke ? keh keh keh.Entry kali ini gua nak sembang pasal makanan.Tapi macam tak kena je.Sebab hari ini kan ada orang yang berpuasa.Hmm.Tapi ni je idea yang gua ada.Sorry kalau entry gua ini menganggu konsentrasi lu orang yang berpuasa.


Actually,gua dah lama mengidam ? mengidam??? asal mengidam je mesti lu orang ingat orang mengandung kan.Mana mungkin gua mengandung.Gila apa. Gua lelaki meyh. keh keh keh.Gua dah lama teringin nak makan benda ini.Benda ini dekat kedai boleh dapat 3 ketul 1.20.


Tapi benda tu dekat tempat yang gua makan ini agak mahal la jugak .(-.-').Mengidam punya pasal kan,balun je la.lu orang nak tahu benda itu apa .? jom kita terjah gambar di bawah.


Big Apple Mid Valley

Lu orang nampak tu? nampak tak? blogger pemes mesti pernah makan dekat situ kan.Maklumlah gua tak la pemes.Nie baru first time gua jejak kaki membeli donut yang terdapat disitu..Jom tengok apa yang gua order pulak.Gua harap lu orang menahan la nafsu lu orang tu yerk.





Perrrhhhh....lu orang nampak tak donut yang ada kaler pink tu ? perrrhhh yang tu la paling terasa nikmatnya weyh..!! tak rugi beli.




If lu orang ada duit lebih jemput la datang ke BIG APPLE yang berhampiran . Kalau tak cukup kongsi - kongsi la dengan member member =) .Gua nak mencekik lu ..=)

26 comments:

Muna rahimah said...

Kimmmmmmmmmm ! nak sikit big Apple !

Noraien said...

waaaaa,nak jugak :)

ari sabtu baru lepas mkan dunkin donut .
nak mkan big apple pulak ;)

maceklala said...

haha kerja kat mid, lepak pon kat mid semua mid dia ney. haha silap hari je bertembung

RinsyaRyc said...

ngeh-2. nak..!!..

Kat tempat guwa menatangnih mahal tauk

CekbOlat-bOlat said...

gua laparrr ! naknak makan tuhh.. dem u.. hahaha

shahirah Rose said...

makan xajak...terliur sat

ascil.punye.lah said...

mak aihhh.lama gila tak makan big apple.kim,belanjaaaa!

Lea Isnawi said...

dh lama x makan big apple donut ni

smilenajah93 said...

perghhhh ! baru je melantak big apple tadi ~ hehe !

Cik tikah said...

cik tikah baru makan big apple. kawan cik tikah belanja.. suka giler. hehe..

miss Fyqa said...

terliur la tengok big apple. Hukhukk. Sedapnyer la..

aydah ahmad said...

i nak jugakkk . uhukk !! blanja ><

Joe_Hans said...

weyh...aku memang cam wajib makan bende nie, seminggu sekali... hahahha.... godaan tol..sebab umah dekat ngan big apple..adeshh

KinosKoko said...

seghonok makan... bak sikt....meh blanja akak sini.. :p

Ct Mawa said...

mawa x suka donat..hewhew

Saiazuan said...

lama x mkn.. lapar la plak ble tgk.. huhu

chEntA said...

baru makan jugak!mmg sedap..berbaloi-baloi rsenya..=)

Juliet_iRa~" said...

lama gak xmkn..;p

nak jugaaa!

Edy Fee said...

sedapnye bro....mai sikit..

noraauliyya said...

Wuaaaa lama tak makan! nak sikit.

pinky-owl said...

waalaaweih ! gua ni miss + rindu gilerz nk mkn big apple beb ! tp disbbkan my family ada problem sikit psl duit , so sgtlah menyekat gua nk manja-manja dgn big apple . huaaaa ! ! !

Original CikTeddy said...

mmg suke mkn bnde ni pon tp last cik mkn mnggu lps kot..nnti len kli plak pi beli..

Juliet_iRa~" said...

ehhh..

happy birthday setahun kpd blog budak mata sepet..;p

akiN aMar said...

wah!! big apple..nyummy!!
lame xmkn...gua mkn 1 pun dh kenyang kot..coklatnya mkn byk2 muak..hee;)

Eyda Syahida said...

waaa... dah lame tak makan wohh.. gua suke yammy yamato ngn almond tu.. perghhh.. huhuhu

Pendamba Mawar said...

lama tak melantak big apple sey