Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 April 2011

Tak Puas Hati

Assalamualaikum.

Anneyong haseyo.

Hari ini aku keluar or word feymes dia "hang-out".Aku hang-out dekat Mid Valley.Enjoy memang la enjoy.Tapi dekat cinema,Bukan main panjang Q..Aku try think positive yang ramai-ramai beratur tu cuma peneman.Sebab itu Q boleh panjang.

Apabila tiba giliran aku untuk membeli tiket wayang.Time aku je,counter tak bunyi kan loceng..Bengang gila.Pergi je la dekat counter.Dia Tanye nak tengok cerita apa.?.Aku jawab nak tengok cerita THOR.Dia kata semua time sit penuh..Dalam hati aku "damn la".Pastu tukar cerita lain pulak,Justin bieber never say never,Dia cakap ada 3D je.Aku tak nak la 3D.Aku ini bukan berduit nak tengok 3D punya..Kene save bajet sikit.Then pilih cerita Sucker Punch,time show pulak lambat..pukul 7.15pm..hmmm..Masa aku beli tiket pada pukul 1.30.berjanggut la nak tunggu sampai pukul 7..

Aku memang nak tengok ketiga-tiga cerita ini..Tak caya korang baca entry ini "click aku" . Aku pon dah tak tahu nak pilih cerita apa..Dah terlalu lama kat counter.Takut custormer lain bising pula.tengok gambar now playing ternampak cerita tu,Aku pon pilih la cerita tu..



hmmm..Terpaksa la tgk..Dah cerita ini je yang ada..Tapi aku enjoy gak tengok cerita ini..Nak tahu sebab apa?..Sebab aku suka tengok orang dok terkejut..kah kah kah..Yang tak boleh bla Cina kat sebelah aku,tengok gaya cina tu macam dalam lingkungan form 4 or form 5...Dia boleh tutup telinga..keh keh keh...Dia takut dengar bunyi gimik..Or maybe dia ada masalah pendengaran yang perlu dikawal.Bab gelak kan orang aku memang number 1..^^


yang Aku tak puas hati sebab tak dapat tengok cerita yang aku nak tengok.hmm...kecewa gila.


Nak Download movie Scream 4...Click bawah ini.

"Download Scream 4 (250Mb)"


















Banyak cantik korang nak download...Apa kata korang pergi je tengok kat wayang..kah kah kah..Tak pun Copy & paste je dari siapa-siapa yang ada..hahahaha...

*sorry..=)


Pastu Sesi fotografi wajib.Setiap tempat yang aku pergi,mesti wajib snap picture banyak-banyak.Tak ada memang tak sah.Mesti ada.Walaupun 1 gambar.



Guna Sony Cybershot K800i je..Aku Tak kaya Nak beli Camera DSLR...


Sambil-sambil itu aku cari kerja.Hari isnin insyallah aku gi interview dekat jusco.
Part time je.

Kaki dah lenguh gila.Tawaf 1 mid tadi..Chow guys..

37 comments:

AdyBudika said...

ahahahahahaah..aku pun tak puas hati kalo macam neh!!!!!!!!!

kim heeruul said...

ady : haha..apa lagi..kito bako la.haha

nelly said...

nelly puas hati ~

zezolla_atin said...

pergghh..tak puas hati lg? cta tu mcm best !

kim heeruul said...

nelly : haha..puas ati sbb hang x rasa apa yg kim rasa..keh keh


zezolla : best gak la..

zaty luvlianncezzz said...

cita tue beshhhhhhh!
bwu ja polow cni


Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

Gadish Lollipop said...

rugi lha tak tengok never say never :( tak apa lha . nanti saya belanja awak tengok wayang ok ! hehee

Azri Fathurrahman said...

demm .. mati mati aku ingat boleh download scream 4 tu ~ =.='

kim heeruul said...

zaty : best gak..best tertanye2 siapa pembunuh sebenar..


lolipop : tu la..sedih wo...nak blnje?sies nie?


azri : keh keh keh..relax ar bro.^^

Ezay Hadry said...

family aku pun duk sehari kat mid..aku je duk kampung..hehe mmg bengang la tk dapat tgk citer kite kan..kalau aku dh balik..

kim heeruul said...

ezay : jgn nangis la dok kg...hihihi

mr.kylephytrie said...

nape le astro tak wat cerita hollywood cam cerita panggung malaysia ek pas 3 minggu kuar tv...

kim heeruul said...

Klye : teman pon xtaw la..

ydaa (+) said...

gila bergambar! hehe . sep sep :)

chemay said...

dah donlod dah cite scream tuh..
tp tadek mase nak tgk..
kasi seprais dulu
hehe
:P

kim heeruul said...

ydaa : hehe..same ke?hehe

chemay : hahahah..tgk la best wo

ydaa (+) said...

sama laa! sangat . hehe :) tak tydo lagi ?

misz farahniza said...

kim..farah da tak ingat bile laz tgok wyg..huhu

AISHA INANI said...

lama dow aku tak tgok wayang.

ceh ceh gamba nak jambu jekk. grr grr!

zaty luvlianncezzz said...

Mari menghayati di cni
korang buat belog utk apa?

kim heeruul said...

ydaa : hehe..:P..

faraniza : keh keh keh..agk2 last tu cerita ap yg u tgk?

aisha : kah kah kah..mane ad jambu

zaty : ok..^^

Manja (let it be my sweet name) said...

manja x sempat nk tgk wayang lagi huhu

Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

Caythrine Amanda said...

besh cite tu.. :)
jambu sangat gambar itu...

yad'z said...

wah bengang lah seyh lau cam tuh.. dah penat q pepanjangg.. huhuhu...

eh, jap nak cakap nieh.. ko tak sepet punnnn... mate bulatt.. ahaha.. okbai.. wkaka

kim heeruul said...

manja : hehe..cepat gi tgk..^^

amanda : keh keh keh..mane ad jambu

yad'z : yep..mmg bgg..haha..tgk real2 sepet meyh..^^

Ezay Hadry said...

aku tak nangis blk kpg..aku lg suke duk sorg..hihi
eyh terkena aku..igt nak donlod td..

el-janna said...

tengok la cite thor , best!

kim heeruul said...

ezay : keh keh keh..nk download je taw..haha

kim heeruul said...

janna : haha..xsempat nk tgk..ramai gila

ezrim_alexendra said...

hahahahahaa...
mmg xbest pon... kikiki
xpi aku terkejut r ble time nak bunuh org.... seram siut...
wkakakaka..... lau bg bintang...
aku bg 1 stgah jew larh..... huhuhuhu

kim heeruul said...

ezrim : haha..time nk bunoh orang mmg suspen..

AtenAzhar said...

hahahaha . btw , sucker punch best ! imaginasi kuatt . haha , never say never , err tak tengok :P . THOR ! TERBAEK !!

amirnawawi said...

best tak cerita scream tu? betul2 scream tak wak tgk?

kim heeruul said...

aten : ketiga2 xdpt tgk..=(

kim heeruul said...

amir : best gak..bnyk suspen

d.e.e.n.a.YAYA said...

dapat tak keje kat jusco mid??bley usha2 nie lau jumpe..hekhek.. :)

kim heeruul said...

deena : mesti la dpt..keh keh keh..nk usya?haha..