Boss Gua

Pages

Hot Drama

04 April 2011

Terima Kasih / Kamsahanida

Assalamualaikum

anneyong haseyo


update pagi-pagi buta
sebab

Hari nie shou dengan kim gembira sangat.

pejam celik pejam celik dah 4 bulan 1 minggu 2 hari dah aku berbelogging
belog budak bermata sepet ini  telah d'usaha kan oleh seseorang yang mempunyai 2 watak 

iaitu

Kim Dan Shou..

kepada yang selalu follow cerita kami tu mesti tahu kan..^^

actually kami happy sebab follower belog kami semakin hari semakin bertambah wo..

tu bermakna cerita yang kami sampai kan ramai juga yang minat

kamsahanida..^^

dulu mase first time buat belog,kami target setiap 1 bulan kami nak dapat kan 100 follower...

tapi kami x sangka 4 bulan kami berbelog,kami telah mendapat 500 follower..

kami happy sangat-sangat..^^

korunk nak tahu sape yang ber tuah jd follower kami yang ke 500 itu..?

let's check it out





ini belog dia

korang leh check it out belog dia

click kat bawah ni

"taufanribut"

dia nie member group sahabat blogger.

mesti ramai kenal dia.

Sebagai tanda penghargaan kami

kami beri kan award kepada

taufanribut





maaf kami xpandai nak buat award..

ini saja yang kami mampu..


Btw thankz kepada sume follower yang telah follow belog kami..^^

thankz sangat2..^^

11 comments:

Taufan Bin Ribut said...

kalau ko bg aku hadiah awek2 kat dalam pic award tu pon bagus gak der..hahahhaa..thanks ^_^

zezolla_atin said...

awek shou ke awek kim yg bagi ucapan award tuh?

comel betol...=p

ENCIK TIKUS said...

hahaha tahniah der, teruskan berblogging.. =)

kim heeruul said...

taufan : bleh jerw..tp yang 2 girl kat ats tu aku punya..hang xbleh amek wo..

zezolla : hehe..sorang 1 la..yg 1st tu gf kim n yg 2nd tu gf shou..^^..comel kan..=P

En.tikus : thankz Bro..^^

nik farina aishah.... :) said...

wahh, tahnah kepada KIM nad SHOU ye sebab ramai pemnt .. keep blogging.. :)

my luvly life story.. said...

wauuuu...congrate...ramainya follower.....x cam saya...skit jew...hihihi.. :P

kim heeruul said...

nik : thankz nik..^^
haha..peminat a.k.a pembace setia..hee..^^

luvly : thankz..^^..nnti lame2 belog u bnyk la follwer..^^

Ninii Nanaa said...

pergghh,congratz ! haha, tabolehbla lah award tuh, hehe3 .,..

kim heeruul said...

nini : thankz..^^..haha..award mahal tu..hee

Ezay Hadry said...

tahniah wey...dah 500 follower cpt tuh..

kim heeruul said...

ezay : thankz weyh...aku pon xsgke..^^