Boss Gua

Pages

Hot Drama

15 April 2011

Header Baru

Assalamualaikum 


Anneyong haseyo...^^


hope korang chat la yo..

nie nak habak mai kat hampa suma,

malam td 1 hari kim xtdoq..

nak taw pasai apo?

kim x tdoq pasai kim nak wat header untok belog kim..^^

tibe-tibe shou menyampuk..

belog kim je?

belog kita berdua la..

oppss...lupa lak shou..hehe..sorry2..

belog kami berdua..hehe..lupo plak..kim mintak maaf yerk shou..=P

malam tadi kim yang berusaha menyiap kan header baru tu..
shou lak sedap tdow..=.='

act nie header kedua yg telah di'hasil kan oleh tangan kim yg agak manis nie..hehe

header 1st kim xbrp ok..skjap jerw guna..
nak tgk?

"click aku"
jangan risau,aku x disable right click..^^

x ok kan header yang mula2..

tu yang putus asa tu nak guna....

Pastu kim ad kenal sorang membe nie..name dia  wawa
kami kenal di Fb..
nak taw belog dia click pada name dia tu..

dia pandai wat header...kim suro dia wat kan header untuk kim..
header yang dia buat kan ialah header yang sebelum kim tuka dgn header baru nie...
yang selalu lepak study kat belog kim nie dia taw la header yang mane...
xpe la aku tunjuk header yang wawa  buat tu..

Click pada gambar untuk tumbesaran si kecil


kalah header yg aku buat mula2 td..

aku pon guna la header yang dia wat nie..

thankz wawa..^^


TP..


skrg aku dah tuka header baru..
aku rase ok kowt dari header 1st aku  tu..

ce tgk nie..


Click pada gambar untuk tumbesaran si kecil


Ok x ?

aku nie baru nak berjinak membuat header..^^

Sampai bila nak harap kan orang lain..

apa pendapat korang ?

sila beri tunjuk ajar ^^

17 comments:

Ezay Hadry said...

nice header baru tu...buatkan aku satu boley..hahaha..

kim heeruul said...

ezay : haha..aku pon baru belajar godek2 software nie..haha..xpndai nk wat kan org punye..

zezolla_atin said...

mak aii..dah mcm2 pelat dye campur !

haha..terbaek lah !

kim salam sama shou =))

kim heeruul said...

zezolla : hehe..saje jerw..ok..nnti kim tolong sampai kan..^^

nelly said...

lawa seyh ! !

husna mukhtar said...

guna photoscape eh?

siti fatimah said...

tukar gambar kau tu ,

kim heeruul said...

nelly : thankz..^^

husna : photoscape & GIMP...^^

Fatimah : knp lak.?..wat mase nie gmbr tu jerw yg sesuai..hehe..

yad'z said...

ahahaa... waa.. comell lah header uhh.. ngeee~~~

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG ZiaRah DaRi BLoG aBG BeN... Nak KoTaKan JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoGGeRS MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : TeRBaeKKKKK La!~ :)

kim heeruul said...

yad'z : hehe..thankz..^^..xd la comel sgt..=P

sis nad : jom kita meriah kan..hehe..^^

AISHA INANI said...

nice kot.
kreatip habis,
compare ng header aku??
auwwwwwwww!

NANGIS! hahahaha.

kim heeruul said...

aisha : thankz...aku tgk ko punya ok gak..

arep_lockermonth said...

buat header pakai software ape ek??

azie said...

nice one

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

okey... nice je...
yang dibuat Wawa tu nampak okey jugak dan agak tersusun...
tapi apa2 pun, ikut selesalah kan nak pakai yang mana...
rajin betul buat header...
tak apa... lama2 mahirlah buat header sendiri...
(n_n)

kim heeruul said...

arep : gune GIMP & photoscape..^^


azie : thankz..^^


orkid : thankz...insyallah..^^