Boss Gua

Pages

Hot Drama

11 February 2012

Music On Saturday #28

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Gua nak cerita yang gua 1st time Karaoke pada tahu 2010. Masa tu gua study Dekat UNISEL Batang Berjuntai. If yang tak tahu,boleh dipersilakan Google Map.So,tempat kitorang hang out tak ada la jauh sangat dengan Unisel tu. Dekat Sg.Buloh je. Dekat situ je la ada Pekan.

Actually gua tak suka menyanyi.Gua ini agak pemalu .. keh keh keh. Gua di paksa oleh cousin gua untuk mengeluarkan suara gua yang sumbang.Nak tak nak kena la tunjukkan kehebatan gua dalam nyanyian.Lagu yang gua nyanyi ialah lagu ..................Gua nyanyi lagu melayu.keh keh keh... nak tahu lagu apa yang gua nyanyi ? jom play dekat bawah ini.



Taiwan Version  / OST Meteor Garden





Korean Version





Malay Version


Balik je hostel gua kena bahan dengan cousin gua,"ku juga mencintai dirimu ........."  (-______-')
Cilaka. keh keh keh.

27 comments:

Pendamba Mawar said...

hahahaa...:P apa da

chemay said...

patutlah suka lagu nieeee.
haha
:P

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. weehh sore lu ade?

Natasya Naslin said...

hye there =) BW here..

wah, kemain lg post.. haha =p ok la tu , lagu korea yg di malay kan..
Btw, jrg jumpe mamat yg minat korean..

Akue Achik said...

Kim Hee Rul`s version tadak ke? :X

Nurul Iman Rosman said...

ini lagu wajib karok ni, hehe! ;)

yad'z said...

wauuuu.. retissss koreaaa menyanyi...

.cik syana. said...

da imejin cmne tuan belog nyanyi lagu jiwang ni.haha.

bebelit2 lidah ikut nyanyi korea version =,='

tapi cool oh! :D

Lea Isnawi said...

jom karok sesama!

teha said...

eh , cube kau buat cover ke lps nie.. nk jugak dngr suare sumbang kau.. hahaha !

saya cello191 said...

lagu mau cintan gitu...^^

O CIKTEDDY said...

huhu..cayalah kim!

amy syahirah said...

minat big bang takkk?? feveret saya big bang dan 2NE1 :)

fathiahRAIHANA said...

oh lagu ni ada byk version eh. taktau plakk, hihihi.

El-Janna said...

heh santaiu gila lagu ni^^

TiraPengemis said...

jom karok sama2..heeee

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

masih menyanyi lagi ke saiful tu?

Rtp Farra Arisha said...

kim jago karaoke, right :)

Ct Mawa said...

haha..terbaik! :p

misskonspirasi said...

tudia karoke punya pasal terus jd punch line ngee.. best lagu tue.. suka2 i like..

Jue said...

amboi kemain!! aku nak dgr tp aku kat ofis lak kan haha earphone lupe bwk..kang kantoi la weh! haha

fierul said...

hehe tbaik la ..
lgu nie mema best ..

reenapple said...

dah lama tak dengar lagu ni.. hahahah

cik ika said...

ku suka lagu itu..hehehe

c'axoera ヅ said...

hahahahaha gi karok mesti ada lagu wajib heheh


http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/monday-blues-kissing-hahaah.html

Juliet_iRa~" said...

ahaha..lagu ni fames gak dl..:)

sukaaa versi meteor garden tu..heee

Mia Adriana said...

sengal ! haha