Boss Gua

Pages

Hot Drama

18 February 2012

Music On Saturday #29

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Siapa peminat setia anime DRAGON BALL sila komen entry ini. keh keh keh. Gurau-gurau.Siapa yang tak tengok dragon ball tu memey rugi la. Anime Legend tu.


Intro gua macam cilaka kan. keh keh keh.


Gua amat tertarik dengan lagu opening dari siri 3 iaitu DRAGON BALL GT.Sedap di dengar. Nak dengar ? tekan video dekat bawah ini.Tapi gua minta maaf awal-awal la.Sebab lagu dekat video ini tak ada lyric.Lagu ini dah lama gila,release 1996. Masa tu umur gua baru 4 tahun.


Jom la play.. =)


Dragon Ball Gt




35 comments:

Nurul Iman Rosman said...

Best r lagu ni, buat goyang goyang kepala mase dengar. Hehe ;)

reenapple said...

dah lama tak tengok dragon ball.. dulu ada juga buku komik tapi tak tahu kemana aku simpan.. =.=

Akue Achik said...

Dragon Ball tak pnh boring kot tgok..even umor dah terlajak, gua ttp layan katun ni bsma adik2 kcik gua..hahahaa

fathiahRAIHANA said...

Drgn Ball pun faveret,
Dan dan Kokoro hikareteku ni pun faveret, heeee.

CekbOlat-bOlat said...

femes giler katun ni..dlu smpai skrg,,

syira syah said...

kite kite kite suka dragon ball! hehee

misskonspirasi said...

hi semut nan sengal.. asal klu baca entri u kompom misskonspirasi turut jd sengal hahaha, smua kaum adam kat umah i suka katun ni.. huhu

Miss Butterfly said...

lagu ape beb? gua takleh play.. wifi uitm sekat.. >.<







tension jugak bile takde broadband nih.. -.-

Fara E's said...

ah bosan . balik2 DB je . ekeke

Mia Adriana said...

Cte peberet niw..

yad'z said...

dulu wa minat gak cite nie.. hehhe.. =P

Juliet_iRa~" said...

dah lama xlayan..;p

Nelly The Strange said...

masa kecik-II je minat .. dah besar , tak minat !!!
:p

Nyamuk Terbang said...

dlu kecik2 rjin r tgk

O CIKTEDDY said...

uyoo! lame giler x layana citer ni.ekeke

justin lover said...

lama dah tak tengok dragon ball...huhu 0_o

widiea azira said...

aku pun layan. .tapi sampai sekarang taktau ape kesudahanya. .haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kamehameha~~~~~~~~~~~~~~ hehehehe :D

chemay said...

you tak habis2 dengan dragonball.
gundam seed mane?
hehe

TiraPengemis said...

dragonball ada 7bji semuanya...btl ke? hehee

cik ika said...

hehehe..lyn dragon ball mse zaman sekolah..

KizZ said...

Hihi..dragonball memang terbaik...sampai sekarang,masih tersimpan tersusun buku komik dia dari 1-43..

sabry oppa said...

darjah 1 - 6 tiap2 hari sabtu n ahad (cuti) mesty melekat depan tv... sekarang pun same... channel CERIA astro mengembalikan nostalgia... hahahaha~~~ nice entry ")

Gadis mutiara_Solehah said...

panjang giler citer tu =.='

yad'z said...

buzy betul kawan gua ni.. jarang dah update... hukhuk...

fierul said...

haha dulu aku siap main lawan2 lagi dgn abg aku .

minat DB tapi skrg dah tak igt dah . :P

misskonspirasi said...

minat anime gak tapi yang heronya pompuan gitew... espeially sailor moon... pernah layan dragon ball tapi tak minat... hohoho :)

zureen said...

hihihi... minat atok dia je.. ;p

zureen said...

hihihi... minat atok dia je.. ;p

Rtp Farra Arisha said...

cartoon dragon ball? inilah satu2nya cartoon favorit abang arisha pada waktu kecil dulu hehe!

O CIKTEDDY said...

kim,bile nk updte?kui3

Anyyss Shuhaimi said...

gua lagi suka lagu naruto. Kanashimi wo yasashisa ni. :)

teha said...

hahaha ! rindu pulak nk tgk cite nie !

aydah ahmad said...

dragon ball tuh boipren i laa ;p hahah

Juliet_iRa~" said...

lalallaa ;p

hyee bf chemay..;p