Boss Gua

Pages

Hot Drama

02 February 2012

SPONTANEOUS THURSDAY #30

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.




Gua harap kali ini tali layang - layang gua tak kan putus lagi. Amin.

Apa yang lu orang faham maksud tersirat daripada word itu.?


Type Entry : Kim Heeruul

19 comments:

hawiz said...

aku rasa psl hubungan percintaan ko kot..uhhu..

I do I need Iman said...

gua paham dah.
awek lu :)
insyllh kim. gua doa.

semutsengal said...

mana ada benda kekal, mesti putus punya.


LALALALALLALA

aydah ahmad said...

paham !! hehe . semoga berkekalan yeee incik kim n nurul chemay ^_^

محمد شهريل القنيطري said...

kalo terputus layang-layang jatuh or tersangkut kt pokok lah..hihi

Mia Adriana said...

Amin ! erm apa ek mksudnya???
awek kot..hehehe

Miss Butterfly said...

semoga terus bahagia okeh! ;)

Akue Achik said...

fhm kot..hehe

smoga bahagia dgn layang2 anda.. ^^

HeNRieTTa JoSe said...

Tali layang-layang....(Bagaikan Layang Layang Terputus Talinya)....

Didoakan moga talinya tidak lagi putus...xkira la pkai tali baru, ataw simpulkan kembali tali lamer...

Ct Mawa said...

insyaAllah,,amin

mawa agak mst psl hubungan dgn gf kn??hehe

Hanie Dew said...

sudah terang lagi besuluh, mestila pasal relationship kan. kan.

tak pun tali layang layang betul.

saya cello191 said...

aku mau terbang...hoho..

^^

pegang kuat2 tali tu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu x pandai den main layang2

Firdaus® said...

maksudnya hope orang yg jaga ko skrg ni tak hilang? boleh tak cakap mcmtu?

A.I said...

hubungan berkekalan lama?
ececeecehhh.

good luck eh.

widiea azira said...

ko msti pastikan tali ko betul2 kuat dan teguh,kalo terputus nanti hilang la arah tuju. .

yunZatie said...

kalo angin kuat dtg lu jgn lepas. agak2 tali lu putus bila kat atas awan nun relakan. tu mknanya bukan milik kau. pepun doakan kau n lu :)

Nurul Iman Rosman said...

ni mesti awek kan,

Juliet_iRa~" said...

percintaaannn....ngeeee