Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 April 2011

Tolong compare kan

Assalamualaikum.

anneyong haseyo.


Esok aku nak tengok wayang.Aku ad tiga cerita yang dipilih untuk di tengok.Tapi tak tahu nak tengok yang mana satu.Sebab ketiga-tiga best..hmmm...blurr dah ini..




Aku dah lame mengidam nak tengok cerita Sucker punch.Ada vanessa hudgen tu.hihi..Tapi ada lagi ke cerita ini kat wayang.?



Cerita never say never ini macam best je.Aku pon nak tengok gak Jb ad bakat berlakon ke tak hehehe..



Cerita ini macam gempak.Baru keluar lak tu..Tapi mesti full....hmmmm...



Tolong compare kan mane 1 yang patut aku tengok..

19 comments:

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

ak rase better ko tgok THOR...coz ak dh tgok sucker punch dye xbest sgt..n never say never tgok on9 pown boleh..dye bkn belakon just tunjuk concert dye..

Ecah Ecot said...

jgn tgok sucker punch n never say never..tgok thor..action n epic film..lg best...sekian..(^^)

kim heeruul said...

muaz : sucker punch xbest?...hmmm..tgk trailer mcm gempak..btw..thankz..

ecah : kim mmg minat action ini..thankz yaw..^^

zezolla_atin said...

thor thor thor !

ZSZ said...

THOR! =D

member kata suckerpunch boring gle,,

never say never? urghh, aq xpnah ske dy 2...

klau tkot THOR pnoh,p la wt tempahan awl2 ;)

-zsz-

pinqy taraturuu said...

better JB : NEVER SAY NEVER~
maybe a lil bit bored sebab citer sume pasal JB nie tapi dye memang best~

kim heeruul said...

zezolla : thor ..hehe..mcm dh tgk je?

zsz : haha...insyaallah aku tempah awl2..

kim heeruul said...

pingy : 1st tu mmg plan nk tgk jb..sbb member pon kate best

kim heeruul said...

pingy : 1st tu mmg plan nk tgk jb..sbb member pon kate best

Azri Fathurrahman said...

cite sucker punch tak best sangat .. cite bieber mmg aku tak sokong sebab aku tam minat langsung beliau*sorry* .. better tgk thor , ramai kata bestttt .. aku pun nk tgk gak nti minggu depan , sbb ptg td tgk penunggu istana pula .. =.='

~seyha~ said...

sucker punch tak best sgt , lagipon rase mcm dh tk de kat wayang kim !
tgok lahh THOR , awww. msty best gile , nak tgok gak . tp tak tao lagi bile .. hehe

Gadish Lollipop said...

tengok never say never lha !! ! best wooo

Nabb said...

kalo sy, tengok jb je. sbb dia ensem. hahaha.. takleh blah kan?

penunggu istana dah tgk?

kim heeruul said...

azri : hak hak hak..aku taw lelaki mmg kureng minat jb nie..hehe


seyha : y dh tgk sucker punch?


lolipop : haha...tu la..tgh pk nie..

nab : haha..bleh bla sikit..keh keh keh

yad'z said...

suckerpuch emang tak best langsung.. suck.. ahahaha...

kim heeruul said...

yad'z : haha..aku xdpt tgk cite tu..

k e y r i said...

citer THOR! citer THOR! kompem gempak punye! :D

~seyha~ said...

i dh tgok dh sucker punch kim , takk best sgt cite dea , biase2 jea , n vanessa hudgen dlm filem tuh jadi jahat , tak best ;) hehe

kim heeruul said...

keyri : kah kah kah..aku dh melepas nk tgk..maybe aku akn tgk


seyha : vanessa hudgen jd jahat..msti sexy..keh keh keh