Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 April 2011

Baik punya Cover Line.

Assalamualaikum.

Anneyong haseyo.


Ada orang marah wo aku tak update blog.kalau korang tak pecaya,pegi bace kat "jom sembang" tu.
haha..Idea tak datang.Itu yang susah nak update blog tu.

Tak apa la,Aku akan tetap berusaha meng'update blog.Walaupun entry tu tak best..keh keh keh..*wink-wink


Hari ini aku nak kongsi sikit cara-cara nak cover line daripada malu.
Tak tahu lah boleh pakai ke tak.Tapi aku berjaya menjadi Cover line yang terbaik.hahaha..

*berlagak sikit..=P


Nie antara cara-cara nya  :


1 ) kalau korang terkentut ad bunyi then kawan-kawan korang terdengar :
korang perlu cepat-cepat cakap "perhhh,siapa kentot nie,seakan-akan bukan korang yang kentot"..hehehehe..


2 ) kalau tengah-tengah dating,tetiba girl tu terkentut :
girl tu perlu la,cubit laki tu...then buat buat manja..jadi hipokrit sekejap je..jangan lama-lama..
confirm laki tu tak ingat pape.

Manja-manja macam gambar ini






sweet lak...hahaha


3 ) kalau lelaki tu pulak yang terketut :
lelaki tu perlu la tanye kat GF dia "awak  sayang saya tak" *dengan muka yang selamba.
Biar Gf korang tu lupa yang korang dah terkentot tadi..hehe..tapi kalau Couple korang tu funny or sporting mengaku jerw mcm nie " dengar tak i kentut tadi"..hahaha





P/s : jangan tahan kentut.Tak elok.Kentut je..Tak salah kalau kita jujur..^^



4 ) kalau korang tersandong pada batu or akar pokok tak kira lelaki or perempuan :
korang teruskan terjatuh kalau boleh kasi luka sikit..bagi dorang simpati..tak de la dorang gelak nanti...jangan cover-cover tak nak terjatuh..nanti kene gelak..



5 ) kalau korang lalu tempat yang baru di'mop oleh cleaner pastu tergelincir :
korang perlu tarik kawan or sesiapa yang ada di'sebelah korang,supaya jatuh bersama-sama..tak ada la korang malu sorang-sorang..Ada geng..hehehe...kalau tak ada orang..korang jatuh je,then bagun balik buat-buat la menari shuffel.



6 )  kalau korang perasan ad orang yang tak di'kenali macam panggil korang,
(padahal dia panggil orang di'belakang korang)
pastu korang betul-betul ingat dia panggil korang,lalu korang pon pergi,pastu dia cakap " eh , bila masa aku panggil ko" :
korang perlu la cakap " membe aku kirim salam,dia nak kenal dengan ko".*dengan muka selamber.



7 ) kalau korang pakai headfon yang telah disambung kan dengan telefon bimbit
,headfon tu korang letak kat leher.
tak pakai pon,tiba-tiba ada orang call , korang pon answer bende yang korang akan cakap "hello,hello,hello bisu kerw,hello,hello dengan nada yang marah"  di tempat yang ramai orang :
cara nak cover nya,korang lari dari situ la..takkan nak stay kot..hahaha..


Ini je yang aku dapat kongsi dengan korang.
Kalau boleh pakai,sila kan guna...hahaha..

25 comments:

elinADNAN said...

huyohhh banyak tips nih..lepas nih takde rase malu dah..hehhe

husna mukhtar said...

har har har
lawak la

kim heeruul said...

elin : hehehe..try ar gune..hehe

husna : hahaha..lawak tp xtaw la berguna or x..hehe

zezolla_atin said...

bila KIM merepek...hahahaa..

sape uh yg mrah2 tgu entry baru?lalalala~

nik farina aishah.... :) said...

terbaik... hahahhahaha.. nik ikot petua tu.. HAHAHAH

kim heeruul said...

zezolla : bila kim merepek..?mcm xhabis ye ayat tu..hehe..ad org tu.xingt name lak..=P

Nik : haha..sila kan follow..hehe

Nadiah Yacob said...

sumpah sakai XD

Nadiah Yacob said...

hahaha

:: Azizah Alwi:: said...

wah boleh bukak kelas tutorial la kau ni..confirm laku..siyes..hilang tension aku jap..thanks for the tips.. :)

kim heeruul said...

nadiah : haha..taw xpe..=P
juz suke2

azizah : xnk la bkk..bkn pndai pon..hihih...ur welcome..^^

Ana Farhana said...

tips time kentot tu tak tahan.. haha. tergelak2 den bacooo..

kim heeruul said...

ana : hahah...gelak cover sikit..^^

nelly said...

gelak guling2 nelly baca .hahahahahaha

kim heeruul said...

nelly : hahah...mesti yg kentut tu kan..hihih

Amoi said...

nak cubit cubit laki lah pasni

:p

kim heeruul said...

amoi : kalo u terkentot je leh cubit..hahahah

ydaa (+) said...

okay sangat lawak , memang selalu buat pun . huhu , besh lah pulak ! goojob lah KIM :)

kim heeruul said...

ydaa : hehe...part mane tu yang lawak..hehehe..thankz.^^

ydaa (+) said...

part salah org , part angkt call dgn cnfident tade org ckp padahal pkai headphone . haha , pasal tersadung tuh selalu i terpele'ot je , tak smpai aa jatuh , last jatuh masa zaman sekolah . jatuh tangga depan dak2 . sumpah maluu :( bila bace kim tulis , tergelak okay ! kelakar .

kim heeruul said...

ydaa : hehee..bnyk tu..=P

Ezay Hadry said...

kalau aku cari gurl yang tak malu kentut..haha nanti boleh kentut beregu..hihi memang lagi tak malu

kim heeruul said...

ezay : haha..ad ke?..aku tgk sume girl xpnah kentut..haha

k e y r i said...

bhahahahhaha! yg girl kentut tu xleh bla haha :D

kim heeruul said...

keyri : suke ko gelak kan girl ye..hahaahah

kim heeruul said...

keyri : suke ko gelak kan girl ye..hahaahah