Boss Gua

Pages

Hot Drama

20 April 2011

Lawak gila

Assalamualaikum

Anneyong haseyo.

Esok bermulanya Concert Justin Bieber or Jb  " My World Tour" Live in Malaysia Kuala Lumpur.
Pada pukul 8.30pm




Aku minat dia ni..Aku Minat dia sebagai idol.Jangan fikir yang bukan-bukan ok..Dia ni Kecik-kecik dah berjaya.Best betul hidup dia ni.

Justin Bieber ni dah Jadi pujaan peminat-peminat nya..Terutamanya gadis-gadis.
Tapi kalau ad peminat ,mesti ad Haters.Adat dunia la..

Lagu dia yang paling aku layan "BABY"
Aku dah hafal..Lagi Feel bila tengok MV dia.Ada awek cun wo..
Tu yang senang hafal tu..keh keh keh..


Sebenarnya yang lawak tu MV dia.Ad orang buat Parody punya.
Aku tengok yang parody tu last year..saja nak cerita kan kat sini..^^..Nak kongsi lawak tu dengan korang semua.siapa yang minat bieber tu,mesti gelak bila tengok yang parodyu punya..

Cuba korang tengok ni

Ni yang original punya
Justin Bieber - Baby






Nie yang Parody or kelakar punya


Kelakar kan..hahhaa...


Enjoy..^^

19 comments:

princess nabila said...

wah egt layan korean jek..JB pon lyn..bgus2..die sgt bgus..kecik2 da pandai cari dwet..

kim heeruul said...

nabila : haha..english aku layan gak..nnti xlayan kene cap ketinggalan plak..=P

nelly said...

hahaha
tak minat JB sangat ~

nik farina aishah.... :) said...

hahaha.. nik dah tengk mv lawak tu dulu , sumpah gelak guling2.. hahah ...... lagu sedap jadi cenggitu..

kim heeruul said...

nelly : haha..xpe2..^^..

nik : haha..taw xpe..kim tgk bnyk kali asyik tergelak je..

zezolla_atin said...

taley tgk vid =(

but sje nk bebel..

coming from seoul..=))

kim heeruul said...

zezolla : rugi xtgk..=P
seoul la sgt kan..=P

miss atie said...

kah2...gile klaka..hahaha

kim heeruul said...

atie : hahaha...jgn sampai guling2..hehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

hahahahhaha... lawak gila diorang..

cikgu fiQ said...

hai2, blogwalking here,,follow lah sy kaLu rajin,
http://simpleasfiq.blogspot.com/

kim heeruul said...

amira : hahaa....lawak kan..keh keh keh

cikgu fiq : ok..^^

aslann said...

huyoo layan JB..

kim heeruul said...

aslann : biasa bro..haha

Ifti Larina said...

haha mengom gila. lawak!

~seyha~ said...

haha ! funny gile , dgn lirik dea tah ppe uh , hee ~

kim heeruul said...

ifti : hehe..jgn guling2 suda..=P

seyha : taw xpe..lirik dia ubah nk dkt same..hehe

aieyn fatiha said...

kite pown suke ahh ngan dak kecik neehh :)

kim heeruul said...

aieyn : hehehe..jgn couple suda..^^