Boss Gua

Pages

Hot Drama

26 April 2011

Hope Parent Aku Bayar

Assalamualaikum.

Anneyong haseyo.

Sejak kebelakangan ini, facebook aku kadang-kadang boleh bukak.Dan kadang-kadang tak boleh bukak.Kalau tak boleh bukak browser tu akan tulis dekat screen "tak connect or proxy apa kebenda entah".Tapi google.com boleh bukak dan web lain boleh bukak.Tak tahu la kenapa.

Ada siapa-siapa tahu tak kenapa?..Ada masalah kat Lappy ke.?

Dan Sejak kebelakangan ini juga,Line connection menguji kesabaran aku.Lembap selembap nya la.Nasib baik aku seorang yang penyabar.Boleh dikatakan Keturunan siput dan kura-kura pon lagi laju la.*marah ni.

Tiba-tiba tadi aku dapat message dari Celcom berukband(perkataan yang agak glamor era 2011 ini)

Click pada gambar untuk pembesaran si kecil

Patut la line begitu lembab 0.14kbps .Parent aku tak bayar lagi rupanya.Hope parent aku bayar la.Aku tak mampu nak bayar.hehe..sebab tak keje lagi..keh keh keh..=)

Bagi aku internet sangat penting.Kalau tak ada internet boleh jadi gila d'buat nye.

22 comments:

Fara Aisyah said...

ya Allah sama!! haha! fara punya lg laa, esok last! wuu :\

..gugu.. said...

ala nOrmal lah tuh..

"sila tambah 1GB=RM12 bla bla bla.."

lg skt aty lau cmni.

kim heeruul said...

fara : esk last bayar ke?

gugu : haha..taw xpe..tu mmg sakit aty

Kimi Yun said...

Sabor je la...Yun nme jewk ada berukband tp xgne.byk gne wifi dari berukband,,just gne berukband bile balik umh.kalo la ayh tau ank die xgne berukband sgt,,konpom die potong line berukband Yun..huhuhu

kim heeruul said...

yun : wifi lg laju dari berukband..mmg patut u gune wifi..^^

nelly said...

hehe .sabar ya ~

kim heeruul said...

nelly : tgh sabo la nie..keh keh keh

FizA said...

hik3..sabar je la eh.. :D

kim heeruul said...

fiza : kim seorang yg penyabar..hehehe

Ezay Hadry said...

memang semalam facebook sengal!!
bukak laen ok je..ade la tu mark zuckerberg nk tambah applikasi spam kot..hahaha..g byr cepat celcom anda

kim heeruul said...

ezay : ye ke..ingt kan lappy aku problem..nnti aku kasi taw parent aku about this msg..

Aerol Hafiezi said...

bayar jangan tak bayar hehehe

kim heeruul said...

aerol : haha..insyallah

yad'z said...

hahaha.... pi manje ngan parents suh bayar cepat.. huhu..

Amoi said...

haha.

my broadband pun parent yang bayarkan

bila lah nak hidup berdikari ni

pffftttt

kim heeruul said...

yad'z : haha..xpndai la nk mnje2.keh keh keh


amoi : hehe..perli ke meyh..=P

cik najihah said...

serupe lah kite
geram tol ngn berok band ni dah bayar nak kene tambah lgi pulak

kim heeruul said...

cik najihah : geram gila kan..

aieyn fatiha said...

kite baru bayaa hehehe :)

kim heeruul said...

aieyn : ni yg kim jeles nie..haha

all about life said...

lau over limit celcom charge lebih ke??? ermm..rugi lau lau camtu..

kim heeruul said...

all about life : rase ye x chagers..still harga yang perlu dibayar