Boss Gua

Pages

Hot Drama

18 April 2011

Google Pakai Handphone..

Assalamualaikum

Anneyong haseyo

Tadi google message aku dekat phone..Perhhh..!!
aku macam tak percaya...gila la...google pon dah pakai phone...
teknologi sekarang kan dah maju..

Hari ini ada berita tergempar about,google nak tutup account blog yang log in tak menggunakan email @gmail & yang sudah lama tidak aktif account blog nya dari tahun 2007..Lama tu dari 2007 tak ada update apa-apa dekat blog.

Actually,aku menggunakan email @hotmail.Dapat tahu je yang google akan tutup account sesiapa yang tidak manggunakan @gmail.Aku cepat-cepat tukar email aku tu kepada @gmail.Sebagai langkah berjaga-jaga.Nak tahu lebih lanjut about google ni "gardeniaboys".Dekat situ ad tutorial sekali.

Aku nak tunjuk gambar yang google send message kat aku td.


Dia guna line apa yerk?..
macam maxis jer..hahahhahaa..Nak kaco en.google la nanti..hahahaha...

14 comments:

zezolla_atin said...

kim salam kat en.google yg bijaksana tuh..hehe

malam ni msg ngan en.google la kan..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

benda macam nie boleh percaya ke???
OE kadang tu dapat mesej macam2...
entah apa2 je...
tapi kalau dia nak tutup blog yang tak menggunakan @gmail.. kesianlah OE sebab OE guna @yahoo...
alahai...
(n_n)

:: heewonis :: said...

wah ! ade no telefon kim lah !!!

Ezay Hadry said...

wah2 gugel pun htr sms kt ko ye..yay ak dpt verification code ko..japgi tuko password ko terus..haha

nik farina aishah.... :) said...

kalau la google tu manusia kan ,... eh , nik pon pakai hotmail jugak , kene tula la ni ye..

yad'z said...

teknologi dihujung jari... =)

kim heeruul said...

zezolla : hehe..insyaallah kim sampai kan ..hehe..malas ar nk kaco..nnti kene buang koje lak..hehe


orkid : actually mmg google yang msg..sbb td kim daftar @gmail..hehe


heewonis: tu bkn num kim la..tu num google..=P


nik : hehe...kalo google tu human,u nak ngorat yerk..hehe..sbgai langkah berjg2 tuka la..^^

yad : phone la tu..

cik fza said...

td dpt msj dr pak cik google gak tp dh delete. :P

www.fierapirot.bolgspot.com said...

kite pun dapt tadi sebab baru tukar ke gmail...hu4..=)salam singgah adn follow mu..

http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/5-golongan-blogger-yang-rugi.html

kim heeruul said...

cik fza : hihihi..yg pegi delete knp?hihihi..kenangan tu..


fiera : hehe..same la kita..^^

~seyha~ said...

hehe , siap 014 lagi :)

kim heeruul said...

seyha : taw xpe..maxis or celcome yerk?

nelly said...

tu cara paling selamat .hehehe

kim heeruul said...

nelly : yup..itu la satu2 cara yg ade