Boss Gua

Pages

Hot Drama

03 April 2011

LeLaki Malaysia Kurang Minat terhadap Entertaiment Korea?

Sejak Kebelakangan ni kan shou rasa xsedap hati je..

shou rasa macam ad orang nak bunoh shou..=.='

Perasaan je kowt...

Dan

Sejak kebelakang nie,

shou perhatikan ramai gak orang wat entry pasal knp perempuan minat korea?..

mesti ramai lelaki anti budak korea kan..

seram wo dengar...

actually,shou pon xtaw kenapa lelaki xmnat korea..

shou rase la kan..maybe sbb :-

  1. maybe sebab orang korea jambu..bdk2 lelaki mesti naek menyampah kan..
  2. maybe sebab dowang rase tercabar dengan gaya seseorang lelaki korea tersebut lebih2 lg dari segi paras rupa dan penampilan.
  3. maybe sebab lelaki melayu sekarang tidak lagi di'pandang oleh gadis-gadis yang minat korea.sebab tu lelaki bengang.
  4. maybe sebab lelaki melayu penah clash dgn gf dia sebab gf dia asyik layan korea xlayan bf dia..
  5. maybe sebab dance korea lagi better dari dance w.a.k.a.k.a
  6. maybe sebab ibu dan kakak/adk perempuan dah conquer TV tu asyik bkk channel korea je..
 itu sume adalah pendapat shou saja..xtaw la betol kerw x..

cousin shou name dia kim..

dia pon melayu..tapi minat korea..

shou tanye la dia asl dia minat korea?




shou rase xsalah kalo lelaki pon minat korea..^^



P/s : sapa ad pendapat lain?..cecite

21 comments:

Ezay Hadry said...

lame tk jenguk blog ko ni sejak exam ni..hehe
aku sokong no last..6
haha smpai skang aku dh terikut2 tengok kalau duk umah..takdelah sampai benci..best pe citer die..last drama korea yg aku layan citer guminho tu..haha :D

Nurul Anis said...

1,2,3,4,5 sume2 betul.. hehehe agak2 nye la..
dorank jelous tgk lelaki korea ensm2 kowt. hehe

hawiz said...

ok jer..tp aku minat lgu n citer jer..haahhaaa

MaiRa QuEeN said...

laki melayu jeles pompuan puji2 laki korea kot..hahah

robowtasmara said...

kehkeh, mostly lelaki yang anti-kpop ni sebab dorang jealous dengan ke-handsome-an korean boys yang melebihi rupa dorang tu, pastu nak tuduh2 cakap artis korea ni gay. what the heck hahah. seriously dorang jealous, enough said xD

napeace™ said...

Haha tapi ramai je kawan napeace yang lelaki minat korea gak.

Oh setuju korean gurls lawa~ ♥
(artis la)

aq islam said...

okay ape, tpi kalu ter'over'sgt mmg nmpak jambo sgt... hehhe..

kim heeruul said...

ezay : haha..abis la ..umah hang gi jadi seoul la..

anis : haha..maybe kowt

hawis : same la dgn aku..tp aku lebeh minat kat lagu..

maria : bleh d'terima gak pendapat tu..^^

rowbot : relax..jgn mara2..hehe..
maybe dowg rase tercabar kan

na peace : gugirl korea lawa2 kan..*wink

aq islam : betul gak tu..nmpk jembu

Pijahh' de-Arr said...

yah..betul tuh..

amat encem yee..^__^

zezolla_atin said...

haha..bes ape layan korea

ta sangka gile de sorg mamat kat kampus neh..

dya ta jambu pon..

tapi bila kna wat presentation sal filem,dya pilih korea !

perghhh..mmg terbaek ah !

sweet kan dye..=))

kim heeruul said...

pijah : haha..bleh ar..tp gugirl lg cantik wo


zezolla : untung la ad membe mnat korea..=P

KinosKoko said...

yeah..dak laki nyampah sebab diorg x sejambu mamat korea, mcm chansung..hoho.

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

1 - x pedulik
2 - x rasa pape
3 - kalau girl tu snggup p korea.. tercabar gak la..
4 - entah la
5 - tnye para dancer...
6 - ikut family

tgk cite skadar luangkan masa
n tgk gadis cute jek.. hahha

kim heeruul said...

line : ok la tu sekadar luangkan mase..^^

kim heeruul said...

kinos : haha..maybe la kan..xsume..^^

zezolla_atin said...

ehmm..mmg untung !

ade membe sorang tu lagi lah sweet !

siap wat group kat fb lagik !

haha..

shou kenal kowt..=p

kim heeruul said...

zezolla : kim kerw?

~Saya Buncit~ said...

pada pendapat aku, mereka tak minat sebab mereka tak paham bahasa korea. jadi mereka rasa merepeklah kalau nak minat-minat korea ni. berbeza kite yang dah addicted ni mesti cari maksud lirik lagu kalau tak paham. aku laaaa rase..yang lain tak tau la camne. peace!

kim heeruul said...

buncit : betul gak tu...hehe..thankz.^^

yad'z said...

minat jek kat korea... my fren banyak yang minat.. tapi disebabkan grup malaysia yang nak jadik korean wanna be tuh.... huhuhu

kim heeruul said...

yad'z : ya,maybe di sebab kan itu kowt..