Boss Gua

Pages

Hot Drama

17 April 2011

W T H..!!!!

Assalamualaikum

Anneyong haseyo..

Hari nie nak cerita pasal malam td..

Makin hari aku makin  menyampah dengan program realiti show..
lagi-lagi program realiti nyanyian nie..

for example :
  • Akademi fantasia
  • mentor
  • one in a million
  • my starz
dan lain-lain...

mentor kira ok lagi la..Undian dia x menghabis kan duit sgt..lagi bagus xpayah undi..sebb markah juri kan ad..=)

Yang aku paling xpuas hati dengan Akademi fantasia Semalam..Grrrr..!!!
yang kene puji Keluar..? yang Kene kritik stay?

what the hell?..



aku xminat sape2 pon kat af..tapi macam x adil jerw...
Dah la undian 100% dari peminat...mmg xbest la..nanti yang menang penyanyi yg hampeh..
Kenapa xwat juri jerw yang pilih wat penyingkiran..baru ad feel nak tgk..

Pastu semalam,Ad KEZZZZZUTAN La bagai...KEZZZZUTAN yang BODO2...nak gugur kan pelajar..then nak Ganti kan dengan pelajar lain..Aku syor kan la,Gugur kan semua Then xyah gantin kan yang len..tamat kan jerw AF tu..abis cite...

AKU JUST LUAH KAN PENDAPAT AKU..

ADA YANG BANTAH? XSUKE?

ADA AKU KESAH...!!

EH TER CAPSLOCK PLAK...^^

20 comments:

Eqa Yazid said...

siape yg keluar smlm ?
hope aida..

Nurul Afifah said...

aku xpenah suka af...

kim heeruul said...

eqa yazid : bkn aida,tp eyka rase nye..

afifah : sama la dgn teman..bosan..

zezolla_atin said...

mmg bagos !
mencik mencik mencik !
gedik tak? haha !
mmg ta best pon rncgn realiti show nowadays ! cam harrreemm..buhsan !

KinosKoko said...

eeeeiiii..siyes da x tengok af da..skang lebey minat kat mentor..tu pun sbb ada erra fazira..hehe

kim heeruul said...

zezolla : hehee..gedik sikit la..=P
yes..buhsan..

kinos : hehe..ingt sbb ally iskandar..=.='

yad'z said...

<---tak suke jugak.. reality show sekarang tak de quality.. tapi ade sorang budak .. name die erul kan.. die minat korea.. macam awak.. muke pun lebih kurang rasenye.. ahahaha..

arep_lockermonth said...

aku x tengok pon af weyhhh!!haha~

AISHA INANI said...

I HATE AF! thats the fact.

aku suka gangstarz! auchh

:: Azizah Alwi:: said...

dari first time sampai sekarang aku memang tak suka Af..Kecuali AF zaman aizat je dulu yang aku suuka tengok sebab aku sokong aizat oh....haha

yok said...

WTF eh tak WTH
tah , tepapeeeeeeeeee . teman tak layan semua ni. teman tak minat, sikit pun tak heran.
tapi teman layan showdown lah .
EKEKEKEKEK~~~

yok@MK orang yang sama. :D
SEKIAN

nadira shahid said...

dah tak follow up AF, makin lama, makin men***pah tgk.. sorry to say, mayb pihak astro buat cm tu, nak naik rating kot..

Finaz Jaafar said...

muakakaka..klo tgk pn stakat tgk gtu jeh..undi mmg tak pernah..AF bru lgsg tak tgk..lalala

Shairazi Saidin said...

Sy suke MAHARAJA LAWAK sahaja. :)

bubble ~ said...

haha baik tak payah undi . buang duit je :)

nik farina aishah.... :) said...

mak oii, garangnye.. hehehe takot nik .. :D

kim heeruul said...

yad : bkn stakat minat je same..name pon same..errggghh..!!

arep : bagus la hang xtgk..hahah

aisha : dulu aku xbnci af..tp skrg dh benci..

kim heeruul said...

azizah : haha..sokong aizat rupe nye ..af5 aku pling suke..sbb time tu gempak2..

yok : haha..msti minat wakaka la nie..


nadira : maybe la..ingt leh naik ke kalo wat mcm tu..haish..


finaz : mmg patut xyah undi..buang duit..


shairazi : same la dgn aku..tp aku xd package mustika..=.='


buble : yup..btol tu..


nik : garang time tu jerw..skrg dh x..hihih..jgn takot2..=P

Fara Aisyah said...

AF makin lama makin propa -.-

kim heeruul said...

fara : betul tu..menyampah