Boss Gua

Pages

Hot Drama

08 April 2011

Curiga / Ragu-ragu !!!!!

Time : 2am
date   : 1/2/2011

shou : Apa hal tetiba sakit perut nie..
tengok laptop kim tengah on..tp xde owg nye xde
pegi toilet jap ar..
Aduhh..!!!!!
Sape Dalam Toilet nie..?
ellow sape kat dalam..?nenek kerw?


kim : Nie aku la kim.....!!!!
ko nak ape shou?


shou : Aku nak berak..xtahan dah nie..cepat la kuar..


kim : kejap la shou...aku pon tengah melepas nie..
kasi aku lepas kan sume dalam mase 5min...


shou : ok..!!...Tp cepat..aku betul2 Xtahan nie..



Ting...*bunyi pintu toilet terbukak


kelihatan shou terbaring d'hadapan toilet menahan kesakitan perut nye..


kim :Weyh shou,pegi la berak cepat..!dok baring kat sini lg wat pe..=D..*muka happy baru melepas


shou : yo la kim..aku melepas dulu..~.~..*muka sakit perut

*************

Tak Tak Tak !!! *bunyi org ketuk pintu bilik kim


kim : Masuk..!!
Dah puas shou?


shou : Puas gila kim!! mmg layan la...
ko tengah wat ape kim?


kim : aku tengah on9 la shou oit..boring la...jap gi nak update belog..


shou : Dapat wall to wall dengan artis pon boring kerw?


kim : artis la sangat..ko tgk name dia betul2..


shou : syaztin bieber...bkn artis kerw?


kim : bukan la.. dia guna gambar justin bieber jerw tu..



shou : ko jgn lyn org yg bkn guna gmbar betul dia..bkn nye betul pon ntah laki or girl..


kim : aku taw..aku pon sebenarnye malas nak lyn..tp dia yg tegur aku dulu..nnti kalo xrply dia kate sombunk lak..


shou : abai kan jerw...


kim : taw lah...aku pon ragu-ragu gak nak lyn org yg guna gmbar artis or gmbar ape2 yg bukan gambar dia nie..rase curiga..mane taw spy kerw...if nak kwn xkesah..jgn la sampai laki sangup menyamar jd girl nak kene kan aku..itu mmg nak mkn kaki la..


shou : lagi satu,sekarang nie ramai faker...mmbe aku pon dh kene fake..dia tiru profile sebijik mcm yg betul & kene curi gambar...sian kawan aku tu..ntah sape punye keje la..


kim : ye ke..?...lagi seram aku nak berchatting nie..


shou : dah la kim..aku nak sambung tdow...annyeong jumuso..


kim : ok2..annyeong jumuso..

*****************
P/s :
dulu kim penah kene kaco dengan lelaki yg menyamar jadi girl la..
gf menyamar jd org len ar semata2 nak spy...errrggghh..!!!

10 comments:

nik farina aishah.... :) said...

mak oi , seram den .. mintak2 di jauhkan .. fuhhh, !! :D amin .. :)

AISHA INANI said...

stendet ahh!
menyamar nak tau hal sebenar?
nice kot.
hahahahaha.

tp dulu masa muda aku rajin ah. laa nih malas dah! haha.

Putri Syafika said...

Ohh my biebs :)

nulhazwany abdul malik said...

memang bersepah profile tipu kat fb tuh. ntah apa tujuan pun tak tahu lah.. hehe

*adeh intro pasal terbaring depan toilet , lawak kot. ^^

kim heeruul said...

nik : taw xpe ..takut..amin..^^

aisha : anda sgt keja..haha

putri : jgn harap la dpt dia..=P

wany :tu la..kene hati2 gak nak melayan nie..kelakar kerw?hehe..

♥ baby said...

taw tape ! ta suke faker ngn org yg suke jadi stalker life org . gth~

yad'z said...

<---- suke menyamar.. tapi menyamar pun bersebab.. coz dah dapat hidu ade org try nak tipu.. so dari kite kene tipu, baik kite tipu die dulu.. huhuuhu

kim heeruul said...

nana : betul tu..rase mcm xbebas jew nnti..

yad : eh bleh tahan gak idea u tu..nnti nk try ar..hihi..^^

hawiz said...

tak ley blah..ahaha

kim heeruul said...

hawiz : ape yg xbleh bla..?hahahah