Boss Gua

Pages

Hot Drama

08 April 2011

D'alu - alu kan Kritik / Critic belog sepet

Kesejukkan melanda..

Hujan d'luar sangat lah lebat bagai kan harimau kelaparan..

aku menaip entri sambil gigit kuku kerana menahan kesejukkan..

aku tengok shou tdow lena kat bawah tu..

agak nye dia d'buai mimpi yg mmmmm...entah lah..

masuk hari nie dah 4 month 1 week & 6 day aku bekerja dgn En.blogger.com atau pendek kate berblogging..

banyak dah bende yang aku merepek/mencarut eh silap mencoret kat page ini..

page ini tak taw la ok or x..?

kim dgn shou rase ok..

tp xtaw la bg pelawat2 yang dok jenguk belog yg x seberapa ini..^^

sampai pengkritik pon komen belog aku







itu la kata-kata pengkritik professional..

pelawat - pelawat sume bleh ar kritik or komen belog kim..

terbuka pada hari ini saja..

1 lg,anonymous d'larang masuk..^^

xkesah nak komen ape pon..^^

16 comments:

HeziqaMushadadLee said...

let me be the first one,hehe
so far oke je..
nak nak ade gambar korean yang comeycomey kat sebelah..
=))

ARC™ said...

disebabkan kau suruh komen maka aku terus terang je.

CONTENT - out! sangat2 takde isi. Kau nak tulis amcamtu baik masukkan dalam diari je

shoutbox semak gilababi dok ketengah apehal lah

orang masuk blog utk tgk content bukan widget kau yang semak kat atas tu

sape yang suruh taruk lagu? buat berat blog dan bising je. bingit tahu?

save gambar lepastu letak watermark sendiri. Gila hebat ah!

apekes sidebar dengan main body x sama panjang....jauh benar bezanya

ok done sila baiki

hawiz said...

tak ley blah tol..ahaha

AISHA INANI said...

betol nih boleh komen? aku kalo di panggil mngomen mmg suka. mengomen okk! grr.

btw, aku tak suka combination kaler coklat dengan grey! for me dable kusam. plus tulisan nmpk tak menarik... itu physical laa.
dr segi entry... hmm.. hmm.. not bad. just kalo bleh hg minimize sikit what u try to say. i mean last entry tak silap yang hg citaa pasal curiga/ragu2. point dia sikit sgt kat bawah. atas repekan kan?
boleh buat entry pnjg tpi make it berquality laa. org kdg2 baca merepek2 malas nak baca dah. tapi gwa baik beb. gwa baca satu2. muahahahahaha.

erk, asal aku dah macam mamat khalid dlm maharajalawak? grr grr.

oi no hard feeling ya! aku pon tak terer langsung, just my personal opinion. tak nak berubah pon takper dow, no hard feeling. SURE, i will keep reading. PEACE NO WAR!

*panjang shiallllll.

Ifti Larina said...

wahahaha! gila pedas arc komen hang. hehe kim, take it as motivation okay!smilee :))

Tuan Muda Naim said...

tok sah pasang lagu

kim heeruul said...

heziqa : hah..amek la..^^

ARC : my blog mmg mcm diary..^^
kat header dh tulis official my life..^^..yg len tu aku cube ubah..teman baru aja berblog..^^..thankz..

hawiz : ape kez? hahaha

aisha : penceramah berbayar nie..pnjang beno...aku cube ubah cerita nnti..thankz..^^

ifti : kim ok jerw..xkesah..^^

kim heeruul said...

naim : mmg xkan letak lagu..^^

nik farina aishah.... :) said...

nik pon budk baru lagi ni , cume , nik setuju ngn blogger aishah kalau tak silap about template ... tukar colour kasi ceria sikit .. lagi comel.. hehehe

kim heeruul said...

nik : thankz nie..^^

srikandi cinta said...

salam sejahtera.. :) sy pun newbies gak..bru 2 bulan berblogging :)

ehm , in my opinion,, blog awk ni cool..sy suke blog mcm ni sbb memenuhi kriteria blog kesukaan sy...

sy suke background yg wrna cerah.,,sbb sejuk mata memandang....

then, sy suker entry yang simple.. x suka lar entry yg panjang2...

sy suke kotak komen anda pop-up.. sy benci verification code & kotak komen x pop-up..hehe..

tu aje komen saya...tq sudi baca :) hehe

srikandi cinta said...

hahh,,sy paling x suka blog yg ade lagu..sekian.. sy juga benci blog yg ade widget byk sgt especially widget yg berkelip2 .. sakit mata..hehe

kim heeruul said...

srikandi : hehe..happy nye..thankz..^^

♥sophie♥ said...

sophie 1st tyme sampai sini,, hehehe
nice jew blog ! hee,, ade sunny ! i likeee,, heehehe ^_^

Nur Hazimah said...

haha..kelakar larh belog kmu nie kim... Tp kmu seriyes kew nak letak lagu dlm belog kmu??

kim heeruul said...

sophie : thankz..^^..same la minat sunny.^^

hazimah : hehe..thankz..kim xkn letak lagu..^^..nnti mengggu lak..^^