Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 April 2011

Yahooo.!! Hadiah Dah Dapat

Assalamualaikum

Anneyong Haseyo..

Korang Sume Ap cite..?

ad entry baru x ?

kalo ad kongsi la cite tu..

hehe..

Hari nie kim happy sbb....

tgk tajuk korang dah taw kan knp..^^

kim dapat hadiah dari heziqamushadadlee

nak tgk belog dia click pada name..
kesian shou xdpt..haha


Pagi Td ade orang dtg..kasi bende nie...

excited aku nk tgk bende kat dlm tu...

yang kasi hadiah nie dia bukan GF aku k..

dia tu kwn sesama Fb & blogger...^^

jangan salah faham yerk

korang mesti nak taw mcm mane aku leh dpt hadiah dari dia kan..

hari tu dia ad wat contest.dia punya contest mencari follower yg ke 20

kim ckp kat dia "kalo dh ad 19 follower kasi taw kim"

pastu dia msg i kat fb dia kate "kim sorry,dh terlepas"

kim ckp " xpe la..u minat korea kan,kim follow u.."

pastu dia cakap ad berita gembira.

korang nak berita gembira tu ape

"Click Aku"


kim x sangka leh dapat..^^

ingt kan follower yang ke20 jerw yg dpt..

thankz Heziqa...^^


Terlebih cerita pulak...sampai lupa nk tunjuk hadiah yang dia bg..hehe..

tengok nie..^^



Look nice kan..^^

Terima kasih / thankz / kamsahanida / Arigato sgt2 heziqamushadadlee


18 comments:

yad'z said...

suwittt lahhh hadiah tuh... ngeee~~~

nik farina aishah.... :) said...

wahh, tahniah kim !!!!!!!!! :d kite kngsi la idea to erk ??? hahahh :P

kim heeruul said...

yad'z : hehe..relax2..jgn geram2..hehe

nik :thankz..^^...bleh jerw kongsi..dlm mmpi yerk..hihi.^^

zezolla_atin said...

seronok la tu dpt hadiah !

suh shou bg atin hadiah jugakkk..=(

kim heeruul said...

zezolla : mesti la seronok..hehe..^^
shou pon saving..

KinosKoko said...

wah..da dapat...hehe..aku nyer esok kot..hoho

HeziqaMushadadLee said...

wah!hihihi...naseb tak kumen cam "gugurl" je..hahaha

kim heeruul said...

kinos : haha..aku pon nk tgk ko dpt hadiah ape..hihih

heziqa : xpe ..xkesah dpt ape..thankz yup..^^

Puteri Kasih said...

wow dpt adiah yer...patutlah happy :)

kim heeruul said...

puteri : hehe..mesti la happy..^^

AISHA INANI said...

NICE SANGAT!

ko plak takder rasa nak bg kat aku ker? haa? haa? hahahha.

kim heeruul said...

aisha : hehe..
dlm mmpi leh ar..tggu yerkk..=P

arep_lockermonth said...

wah!!besh la dpt adiah~!

Ezay Hadry said...

tahniah wey..
hehe aku diantara follower ko tanak bg hadiah ke? :D
wahh adiah tu buat sendiri tuh..cantik

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah bestnya dapat hadiah...
OE minat Korea jugak....
sampaikan bolehlah kalau nak faham cerita tanpa subtitle...
hehe...
nice anyway...
(n_n)

kim heeruul said...

arep : best gilak wo..^^

ezay : thankz..xde bajet la..haha

orkid : hehe..minat..thankz...^^

:: Azizah Alwi:: said...

Weii..kesianlah kat kau tak menyempat nak jadi follower aku yang ke 300kan..nak aku review jugak ke??

kim heeruul said...

azizah : relax ar..aku xkesah la..^^