Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 April 2011

Kelajuan Tahap Maximum

Assalamulakum.

Anneyong haseyo.

Hari nie masa begitu pantas berlalu..
memang la pantas,sbb memanjang je tidur.Aku tidur pukol 5am,then bangun pukol 3pm.
teruk kan..jangan ikut perangai aku ini..

cube korang tengok gambar nie.


Teruk kan.Betul-betul bahaya.Kepada korang yang drive tu,jangan la bawa kereta laju-laju.Bahaya kan nyawa korang je.ini hanya 1 peringatan saja


Tapi bukan ni yang aku nak cerita kan..

Hari nie,aku online line lembap macam syial.Bengang gila aku..
Bila line dah lembap,aku dah mula putus asa.Aku main la game Dota.
kepada yang tahu game dota tu apa,roger2-roger la ya..kepada yang tak tahu tu,sila abai kan..hehe

Lepas main game dota,aku tengok line still lembab.Errrrgghhh..!!!
panas gila aku.Aku click disconnect ..Pastu aku click Connect balik..

Tibe-tibe line jadi laju gila..1.48Mbps tu..
aku guna BB je.Bukan selalu line jadi laju macam ini.Aku pon men'download apa yang patut aku download.Curi gambar-gambar artis perempuan korea.hak hak hak..Bende-bende lucah aku tak download ok.

Tugas sebagai blogger,aku akan blogwalking..^^
bukan selalu free macam nie..

P/s:

kalau line korang laju,apa korang akan buat?

10 comments:

yad'z said...

bahagianya kalau line selalu cam tuh... =)

kim heeruul said...

yad : hahaha...bahagia sgt..^^

hawiz said...

suka tol klo bb lju cmtu..nie cam siput jer..

kim heeruul said...

hawiz : taw xpe...luck aku..haha

cik fza said...

jeles abih.
nk line selaju tu jugak.

kim heeruul said...

fza : relax ar..jgn jeles..x manis nnti..hehe

nik farina aishah.... :) said...

line ???? pegi pakai wayar internet tu pastu usung kehulu kehilir.. heheh :P

kim heeruul said...

nik : haha..xde had la pkai wayar..xleh on9 dlm toilet nnt.hha

zezolla_atin said...

bb kim dh tak tiru gaya kigura lagi..

kim heeruul said...

zezolla : hehe..kdg2 jerw dia baik..