Boss Gua

Pages

Hot Drama

25 March 2011

Aku baru Buat HeartBeat.

Assalamualaikum..

anneyong haseyo

nie aku nak habaq mai kat hampa suma

aku baru buat HeartBeat.

agak Ketinggalan kerw?

haha..nevermind.

Aku dah remove nuffnang

nuffnang mcm xmembantu aku cari makan jerw..

Still Rm 1.70..=.='

tadi ad owg promote heartbeat kat aku..

thankz putrybee

actually aku dh taw bnde nie dh lame..

just malas nak letak widget bnyk sgt..

tibe-tibe tergerak hati nak buang nuffnang..sowy nuffnang..

and nak letak heartbeat..

hope heartbeat boleh membantu aku cari makan..^^

kepada korang yg melawat belog aku tu

sila click yerk

ibarat kamu bersedekah..=)

kepada yang click tu

Terima Kasih Sangat-sangat..^^

8 comments:

Nurul Afifah said...

amin~ harap2 kim boleh mkn~

kim heeruul said...

afifah : hope la..thankz...^^

PutRi_nAdiA said...

wehhhhhhh saye da tekan ,, hehe bak sini rm1.70 ...

kim heeruul said...

nadia : thankz..hehe..baru jerw remove rm1.70 tu..hehe

topimagine said...

hehe.. aku pasang2 dua2.. tapi xmengharap sangt dpt pape coz traffic aku memang lembab.. haha

kim heeruul said...

topi : haha...aku maleh nk psang2 dedua..takot page berat nnti

mia.lia said...

malas gile nk sign up..haha

kim heeruul said...

mia : hahaha..bkn susah pon nk sign up..nie mesti line lembab kan