Boss Gua

Pages

Hot Drama

25 March 2011

Contest orang lidi berkata

Assalamualaikum

Anneyong Haseyo.

tgk tajuk dah taw kan  nak wat ape

c0ntest lg..

aku tgh cuti sem..

bosan2 join jerw contest mampu di join..^^




if korang nak taw lebih lanjut about contest nie,click kat bawah



gambar orang lidi berkata yang aku hasilkan ini


if mahu tgk lebih jelas..click pada gambar..

aku lukis gambar nie sbb aku teringat time aku pergi berkelah dgn family aku kat sg.congkak
^^

HADIAH HADIAHNYA PULA...

First place -  RM30 + diriview selama seminggu di ketiga tiga blog kami + special doodle

Second place -  RM20 + diriview selama seminggu oleh kami juga + special doodle

Third place - RM10 + diriview selama seminggu oleh kami lagi + special doodle

hadiah boleh pilih mahu CASH atau TOPUP

5 orang sagu hati - diriview dalam post piasa + doodle

peserta yang tidak menang hanya akan diriview sahaja .



Aku nak Tag : 
dia nak 3 tapi aku tag 4..xpe kan..


kepada korunk yg kene tag tu gud luck k....^^


wish me luck..^^




11 comments:

topimagine said...

wah.. best2... tp ari ne xsempat... esok insya'allah aku join :) nk wat kt umah, xde software ar :)

kim heeruul said...

topi : ok2..guna paint jer..

Kimi Yun said...

ngee~~,,,msti join lau dh ditag kn?p kena tgu abis sume esemen ler..hehhee

kim heeruul said...

kimi : ok2..dh siap assgment..jgn lupa join yerk..^^

Syud Wada said...

kim, goodluck ! :)

thankss join . comel org lidi , ehee x)

kim heeruul said...

syud : ur welcome..comel?..thankz..hope i menang..^^

misS FEeza macho ! said...

alamak jadi takut nak join =="

topimagine said...

xdapt nak melibatkan diri.. sory guy.. hehe :)

kim heeruul said...

feeza : haha..knp takut?.

topi : pulak da xjd join..awat?

mia.lia said...

browser ade mslah nk follow la :(

kim heeruul said...

mia : ok2 ..xpe2..^^