Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 March 2011

EeeWw

Sewaktu shou kecik-kecik dulu,masa darjah 5 shou ingt lagi,time shou dgn kwn2 lepak kat kedai makan kim Hyun sung.Salah satu kedai makan yang tersedap di daerah seoul korea.Lepas balik skewl shou slalu lepak situ..Dulu shou Skewl kat Sekolah rendah Ss501.Sape kenal Abg lee? korang xknal kerw?haish...if korang nk knal korang leh bace kat kat sini "cerita-cinta-lee"..dulu Lee penah skewl kat sekolah rendah ss501..

Berbalik pada cerita kat Kedai makan kim hyun sung.
kitorang lepak situ..saje nak hilang kan penat lepas balik skewl.
letih dengar cikgu membebel..lagi-lagi cikgu hyuna..dia membebel perhh...leh pecah eardrum..

shou dgn kwn sembang2 minum2..budak kecik mampu beli air jerp..xcukup duit lak..shou biasa nye order cendol n kwn ad yg order ABC.Kat kedai tu ramai orang tua yang dok minum sambil men Mahjong.=.='
sies shou xpndai maen mahj0ng.

tibe-tibe shou ternampak..
shou pggl kwn dia "weyh yuri,ko pak cik tu"

yuri kata " pak cik mane?"

Shou " pak cik kat belakang ming hwa tu"

yuri "EEEwwwwwwww"

shou " relax ar..jgn ar nak muntah lak.."

yuri "pak cik korek overhall(korek hidung) gila babi..nak termuntah aku doe"


shou " taw..sumpah geli..pakcik"

yuri " pakcik tu nk korek pon cover2 la sikit "


tidak lame kemudian


ming hwa berkata " weyh,ko tgk brader tu,muka stim jerw"

shou & yuri "mana-mana?"

ming hwa "tu kat sebelah korang"

shou & yuri " mcm mane nk pndang ?..nnti dia nmpk lak"

ming hwa " haha..cover2 la"

shou & yuri " ok2..."



shou "hahhaa..muka dia stim sial"

yuri " kenapa org yg lepak2 kat kedai nie ramai yg  pengotor?

shou & ming hwa "hahahaha..mane taw kitowg taw..mungkin ambil feels kot.."

yuri " dh la..aku nak balik.Xtahan aku lepak sini lame-lame..nk termuntah aku"

shou & ming hwa " ok2..jom balik.."


tu la yang shou ingt time shou kecik-kecik lu


********************


P/s : jangan jadi pengotor.if nk korek hidung & telinga tu,
        cover2 sikit yeap..^^
        lagi2 kat kedai makan..jgn wat org len termuntah..^^

19 comments:

Lizzie Yasmin said...

korek2 jentik plak kt orang... eeeewwwwww......

kim heeruul said...

lizzie : haha..tu lgi geli..eewww

Finaz Jaafar said...

ewww....
nak korek2 bagai tu kat uma jelaa..tak payah nak wat depan org ! erkkk

kim heeruul said...

finaz : haha..btol3x..kat mah le over cikit..:P

tεyhα ◇░αиnǝ ғαtιhαh░◇ said...

ahahaha XD memang ewww ! lah sungguh pengotor --' nasib baik jarang makan kat kedai . bungkus bawak balik rumah lagi best ! ><

kim heeruul said...

teyha : hahaha..kat kedai yg u slalu bungkus tu ramai yg korek hidong kew?hehe

Gadish Lollipop said...

aww .nak nak cari la Sekolah rendah Ss501 . . hahaha .
p/s : tak suka betul dgn org yg pngotor . .

kim heeruul said...

lolipop : cari ar sampai lubang cacing pon xkan jumpe.hihihi

Encik Tikus said...

cam cilake

kim heeruul said...

en.tikus : hahaha

tεyhα ◇░αиnǝ ғαtιhαh░◇ said...

kim : AHAH! syukurrr kedai makan yang selalu i singgah tu BERSIH <3 ><

kim heeruul said...

teyha : kedai memang bersih...pelangan yg dtg xtaw la bersih kerw x..

husna mukhtar said...

eyu geli

kim heeruul said...

husna : jgn muntah aw..:P

Tuan Muda Naim said...

siyes x penah kenal nama samaran yg digunakan

Ezay Hadry said...

geli kot aku tengok!!
haha nak korek pn tgk la orang sebelah depan blakang..
sekali kalau pas korek n jentik masuk dalam makanan lagi beshhh kot makanan tuh!! hihi

kim heeruul said...

naim : mmg hang xknai pon..heheh

ezay : yg jentik tu extreme 18sg ...keh keh keh

hawiz said...

haha..............

kim heeruul said...

hawiz : hang gelak ikhlas x?haha