Boss Gua

Pages

Hot Drama

21 March 2011

tulisan jawi di jadi kan tatu.

Assalamualaikum

Anneyong haseyo

nie aku nak habaq mai kat hampa suma..

19 March 2011

pada tarikh tersebut aku dengan kawan2 hang out

kami telah pergi Sunway Pyramid..

tempat aku dgn kawan2 selalu hang kat situ jerp..

kalo hang out mesti la tengok wayang kan...

aku follow jerw cerita kwn aku dgn couple dia...

dowg yang pilih cerita..

aku xtaw dowg pilih citer ape..

yang aku pon  satu on jerw..

x tnye cite ape..


sekali bila masuk wayang

tengok - tengok cite romantik..

adeih.!!

korang nak taw cite ape?

cite nie



first tu memang bosan la..

tapi dh sampai pertengahan cerita aku layan.^^
hehee...

Tapi ade yang menganggu fikiran aku..

aku tertanye-tanye..

look at this pica



korang nampak kan..

ap pendapat korang?


aku rase better korang xyah tgk cite nie..

25 comments:

Lulu Rahman said...

nak boikot cite ni ;p

Lulu Rahman said...

nak boikot cite ni ;p

kim heeruul said...

lulu : ya..pakat ramai2 kita boikot..

MiszPinkStalkers92 said...

glax ah..bengong tol..BOIKOT reramai!!

kim heeruul said...

miszpink : yup..btoi tu..

nik farina aishah.... :) said...

tak baik la pelakon tu buat macam tu dah dikire menghina tau .. ish..ish.. boikot2.. hahah

kim heeruul said...

farina : taw xpe..mari kita bane ini cite

Woofer Storm said...

gila betul la org barat ni...siot

Woofer Storm said...

gila betul la org barat ni...siot

Amira Anorah said...

kenapa dengan mereka?
sepsies beast ni dari arab ke?

Nurul Afifah said...

seriously.??? ad hati plak nk kte muslim yg trok..

kim heeruul said...

amira : i think mereka om putih

afifah : ingt agama dia tu bgos sgt kerw..

Tuan Muda Naim said...

Arab2 kafir la nih....

kim heeruul said...

woofer : mmg siot!

naim :aku rase bkn arab2 kafir..aku sendiri tgk cerita nie..

Bella ♥ said...

seriously? ishk ishk.

tak patut!

kim heeruul said...

bella : mmg xpatut..

Taufan Bin Ribut said...

bako je..bako.....grrrrrrrrrrrrr

sugar2 kapas strawberry said...

dia tulis ape tu?kalau tulis tak menghina takpe kot.kalau menghina mmg nk kena

kim heeruul said...

taufan : nak bako apo? keh keh keh

sugar2 : kalo dia menghina ..abis la dowhg

Hal said...

tetibe rse seram plak nk nengok citer neyh . -.-

husna mukhtar said...

takmo tgk

kim heeruul said...

hal : haha..asl tkowt?

husna : better jgn tgk..good idea

Hal said...

mesti lha takot . hal neyh pengecot siket . muahahaha . anyway , tanak tengok ! lalala~!
nengok hantu kak limah lgi best . lol~!

Gadish Lollipop said...

sape pengarah citer nieh ?nak g tembak skali boleh tak?

kim heeruul said...

lolipop : xknal..kite tembak same2..bkn stakat tembak jew..kita bako skali studio dia..haha