Boss Gua

Pages

Hot Drama

30 March 2011

Number Mystery

Assalamualaikum

anneyong haseyo

Hari nie kim lak nak bercerita..

asyik shou jerw..

hahaha..

kepada yang slalu bace entry aku tu,dia taw la sape shou sape kim..^^

Berdasar kan tajuk, kate kunci nye ialah number




Aku bukan kaki number yang dok berjudi tu..
bukan-bukan..jangan dok lok lak pikir yang bukan-bukan

&

ini bukan kisah hantu number..

hantu number tu mcm mane?
entah kim pon xtaw..


maleh nak wat  pendahuluan pnjg sangat la..

nanti hampa sume boring pulak kan..

Kisah nye mcm nie

Bermula nye pagi td,semasa aku sedang tdow..

tibe-tibe kepala aku bergegar..

pe bende yg bergegar nie..

ingat kan gempe bumi..

rupa nye aku tdow atas fon..=.='

patut la pening je kepala aku...

aku tgk fon.ad owg call..tengah mamai mase tu..

tengok num,num nie 004420379182

aku pon malas nak angkat..num yg tdak dikenali nie mcm num endon jew..

nie kes nak jampi aku la ni..

aku biar kan..x Answer pon..

aku cuak gak..sbb dulu penah ade kes,owg endon wat calling,pastu org yang answer tu kene jampi,then meninggal..Seram aku..

Tapi kalo num korea call aku td,rugi beb kalo aku x anwser..

kepada num yang call aku td,aku mintak maaf sebab x Answer..

Sbb aku x knal sapa hang

lagipon tengah mamai,nnti takot bende laen yang aku cakap..

sekali lagi aku nak cakap



10 comments:

aimi shahida said...

wahaha
tu kan numbor tepon SUJU !
asal tak angkt , rUgi2 :P

kim heeruul said...

aimi : haha..rugi2..~.~

hawiz said...

haaha....tu nom naim kan..kah3..opsss

kim heeruul said...

hawiz : haha...num hang kerw?awat pelik ke beno?

zezolla_atin said...

tu no korea lah !

adooii..awek shou lah !

kim heeruul said...

zezolla : oh.! ye ke ..haha..mane la kim taw..^^

nik farina aishah.... :) said...

kim , kalo tu nombor korea nik pantas angkat ... hahhaha nik jarang angkal kol nombor strangers ni, ...

AISHA INANI said...

huk olohhhhhhhhhh!
i tot the seryes haters!
ehh memang aku benci ko lahhh. hahahahhaak.

kim heeruul said...

nik : same la..num xknal mmg xangkat..^^

kim heeruul said...

aisha : hahaha...me too..haha