Boss Gua

Pages

Hot Drama

26 November 2011

Music On Saturday #19

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sabtu oh sabtu.Apabila hari sabtu telah tiba.Saat itu jari gua click folder by folder untuk mencari lagu.Cewah dah macam description blog gua pulak.Gua ada PC.Gua godek - godek la folder lagu.Gua  teringin nak comeback dengar lagu malay.Gua click la folder lagu m0m gua.


Dekat folder lagu mom gua tu pelbagai genre music.Lagu Korea (gua yang masuk kan) , english , sinetron & malay.Jari gua pi gatal - gatal click folder malay.Dah lama gua tak dengar lagu malay.Tetiba hari ini mood dapat feeling lagu malay.Layan je la.Actually lagu yang gua feeling tu suatu ketika dahulu gua pernah feeling gak.Sebab ex gua minat group ini.




Apa pasal la malam ini gua feeling lagu ini balik.Yang pasti bukan sebab ex gua yerk. Tak nak ingat tak nak ingat.

21 comments:

syahirooAhmad said...

kenangan lama mengusik kalbu broooooo~~ hahhaha

Pendamba Mawar said...

peh jiwang plak

Saddila said...

hahaha tak nak ingat konon .
tu dah ingat tu .
jiwongg mung ~

CekbOlat-bOlat said...

mama dtg ! haha.. alolo.. anak mama mngade =p.. jiwang2 plak.. adehyai

Original CikTeddy said...

tringt lettew..tp ape slhnya ingtkan?ala..bnde mcm tu mmg x leh nk buang pon kan?neway,lagu ni sngt best..lama gak x layan..huhu

Eyda Syahida said...

gua suke lagu ni. sobsob! >.<

Ct Mawa said...

adoi..kim,,camane leh same ni??lagu ni pon lagu sejarah mawa..HAHA

noraauliyya said...

Aisehhhhh jiwang lak kim.

RinsyaRyc said...

GILE GILE GERAM.. Connection aku slow. eh, kalau ko nampak dua tiga kali aku komen, sile jgn approve smua. *buat malu wa >_<

Rtp Farra Arisha said...

layan ajalah..hehe.

Miss Dolce and Gabbana said...

aku pernah suka dengan lagu ini due to some reason aku terpaksa buat-buat tak suka walaupun masih suka dengan iramanya.lol

KinosKoko said...

jangan nanges lak ye dengar lagu ni..hehehe

sha my heart said...

tetiba blur nak komen apa pula. aduh~

lagu. six sense. bila nak dapat six sense ni? Erk, komen menyeleweng.

Six sense kumpulan dari Msia yg tiru Indon. Best =)

meh jenguk sini =) semoga berbahagia di sana, ya

cik ika said...

jom2 p karok..kim nk blnje kn3..heheheh

onie said...

suka lagu tu,best wooo!lelagi sixth sense hok nyanyi,auwwww

Nelly The Strange said...

jiwang lah pulak . sekarang musim jiwang maa !

Run Away said...

wahhh...suke nyer sy lagu ni....;d

Akue Achik said...

lagu sixth sense suma mmg best2..kat tmpt krja aku ulang2 psg kot..haha

RinsyaRyc said...

ehehe . aku suke lagu alif satar ...

akiN aMar said...

hamboi...jiwang~ hee;)

susulemakmanis said...

waaa..feeling lr pulak..hehe..suka dgr lagu ni..