Boss Gua

Pages

Hot Drama

03 November 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #17

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.



Insan yang cemerlang datangnya daripada akal

Hatinya yang tenang
Jiwanya yang kuat


Macam mana nak kasi rumah tangga bahagia ?


for example : kadang - kadang di dalam rumah bahagia & di luar rumah tak bahagia.


kenapa ?

Pasal rumah dia ada tangga dalam rumah je
Dekat luar rumah tak ada tangga


Jadi,macam mana nak buat kebahagian rumah tangga di dalam rumah dan di luar rumah?


Solution : buat tangga di dalam rumah & di luar rumah .Insyallah akan berjaya.

Renung-renungkan & selamat beramal.



Keh keh keh..kelakar la sial..cilaka punya johan..
*skrip di atas adalah daripada video johan dengan zizan.


30 comments:

Ct Mawa said...

kalu uma setingkat jew mane nk letak tangga?? :p

Eida Arina said...

ni ayat copycat ke apa ni????hahahaha....gurau je...best pulak baca......ya, renung2kan...betul juga ayat2 dlm tu....

Eyda Syahida said...

banyakla lu punye tangga kan. hiks! :p

Nyamuk Terbang said...

yerr...ohoii cik mek molek..adoi cik mek molek..haha
ting tang ting tang alexander

hawiz said...

sejak biler jd penceramah nih?

aydah ahmad said...

agakk vudusss yeee =='' hahaa kalakaaaaaaa ! gagaaaga

Pendamba Mawar said...

:) john

saya cello191 said...

aiyokk
jawapan minta lempang..=.="

IEQAH said...

boleh boleh..kena design tol tol la umah ni

RinsyaRyc said...

letak tangga banyak2.. hek3

ascil.punye.lah said...

aku nak letak lif terus.kompom bahagia.

reenapple said...

tangga ttue penting dalam sesebuah kebahagian rumah ei??

baru aku faham..=)

smilenajah93 said...

merepek . kalau mcm tu buat lah tangga luar rumah ~ haha !

fierul said...

lepas nie jgn pelik lau setiap umah ada tngga kt dalam dan kt luar .. hehe

Fara E's said...

aku duk reban jep , haha

CekbOlat-bOlat said...

=.=" aiyokk..

AININ SURAYA said...

kau dah tengok video ni yang johan kantoi dengan dr.fazilah kamsah ? kelakar gila !! muahaha

p/s: kau di tag =)

noraauliyya said...

err pas ni nak g beli tangga.

Zulaika Nasir said...

HAHA ' lawak :D

Rosalia said...

kahkahkah.:D terbek la.

eira haziera said...

sabar ajela..law cmtu nk bahagia kena beli tangga bnyk2 la..hehehhe

Puteri Iqa Izyan said...

baca mula2 pun dah rase nk ikut2 style johan tu. haha..

eh. kat rumah tadek tangga la. :D

Akue Achik said...

owh..ptut la..rumah sy xda tngga lgsung..kna jmpa johan n zizan ni...

onie said...

dialog dah serupa prof izzi si johan dengan zizan ni,haha

IMANSHAH said...

ai like johan

Cik Kasih said...

haih,macam2..kui3

syahirooAhmad said...

jozan ngan zizan tu mmg ohsem... ade sahaja ayat2 baru yg kuar.. tapi sayangnye diorang tak sertai maharaja lawak mega...

caparella

akiN aMar said...

hahahaaa siyes! gua memang suka gabungan zizan gan johan.kelakor!!! hee;)

ekabukanmakcikkau. said...

hahhahaa macam bangang ahh . kau kena buat heerul , biar hidup kau dengan sunny bahagia . heerul dgn sunny ya bukan heechul . ingat tuuu

Cik Jannah said...

ok. dia memang ngeng kan si johan ni. comel ! heheh