Boss Gua

Pages

Hot Drama

29 November 2011

Super Heroes

Superman!! Superman!! Superman!!

Habaq mai kat gua apa yang special sangat dengan superman ini.Muka hensem bila bukak spec? Dia nampak segak bila berpakaian biru dan berseluar di'luar ?  ouchh.Please la. The Flash lagi cool.




Gua tak kan sebar gambar tak senonoh dalam blog gua. keh keh keh. Cerita pasal Superman. Semalam Isnin,gua cuti kerja.Cuti kerja ini kalau duduk rumah bosan la.Gua plan nak pergi jalan - jalan. Itu pon gua lambat plan. Sorry la if gua tak ajak lu orang.Maklum lah,plan last minute.


Gua jalan - jalan pergi Sunway Pyramid.Gua bukan pergi sorang.Tapi di'temani oleh member gua.. Actually,gua dah lama cari kasut.MAklum lah dah bosan ber'isteri kan Cik Supra.

kepada Cik supra , gua minta maaf kerana gua berlaku curang terhadap lu. keh keh keh.Gua nak kasi lu kawan baru la cik supra.Gua harap lu terpikat la dengan kawan baru lu tu. hihi.

Pelbagai butik terdapat di Sunway Pyramid. Tetapi hanya beberapa butik saja yang memikat hati gua. Yang lain hampeh. Harga 200 above. Lagi - lagi TOPMAN.Memang tak la gua nak shopping situ.Pusing punya pusing sebab nak cari harga yang terbaik,lalu kami singgah ke butik pilihan gua.


Gua rasa butik tengah buat sale Y.E.S kot. Sebab ramai gila kot. More item LESS 70%.Rugi la kalau tak beli.Dapat cekau 1 pon jadi la.Butik yang gua singgah tu ialah Nichii.Most item have less 70% .Mula ingat nak tengok - tengok je. Gua dah nampak skinny yang gua idam kan tu.Beli la 1. Murah la jugak Rm33 after less.



After that,Butik pilihan gua yang seterusnya ialah SUPER HEROES.Yeah,yang butik dia ada patung BATMAN , SUPERMAN , JOKER & GREEN LANTERN. Tapi kenapa patung THE FLASH tak ada? hina sangat ke the flash tu ? Btw, kasut yang gua aim tu dekat kedai lain harga agak mahal la jugak.



Mujur la dekat butik Super heroes ini harga sale dia boleh tahan.Kasut yang gua nak tu normal price dia Rm179.Tapi gua beli dengan harga Rm79. See,betapa beruntungnya gua.keh keh keh.Mungkin time tu memey rezeki gua.


Bukan nak menunujuk. Tapi kita kena bijak memilih sesuatu yang berbaloi. ye dak.

22 comments:

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

fuhh..untung gilaa

Saddila said...

the flash ? haha
smart la kasut baru tu .
serious gua cakap :)

Saiazuan said...

hehe murah tul, dr 179 dpt 79 je :D

Pendamba Mawar said...

smart seyyyyyyyyyyyyy

k.h.a.l.i.l.a said...

ye, betul2! nnt beli memahal. tengok tempat lain lagi murah , nyesal.

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

kau pergi hari ape kim..?? huh kalo x mesty terserempak..acu seharian lepak sane sabtu...

Ct Mawa said...

bagus btol kim ni..shopping tme ad less..mmg btol2 untung la..hehe..dpt bli brg byk2 pulak 2..nk shopping jugak la cmni..hehe

ikan said...

umie, tengs alott

nah cekelat aku kasi

:) hehe

ikan said...

untong glerr .

nak jugak!!! haha

cik ika said...

ehem3..kaki brnded upenye kim ni ye..

Eyda Syahida said...

untunglahh ade kasut baru... >.<

Sya Hyo-Sonn said...

best nyer .. beruntung dia

Miss Dolce and Gabbana said...

Ya.Akupun tak sabar nak keluar hujung minggu ni pasal sekarangkan jualan murah.haahaa

fierul said...

oke ksut tu mema smart . :)

EpoLღKekunangpelangi said...

superman tu legend kot

KinosKoko said...

seronok la da ada duit nih...

baju superan cool gak apa

si robot comel said...

wa jeles dengan lu ni,grrr.

asal wa pi tade pulok nak sale nya,grrr

Nelly The Strange said...

Kiranya kan , Kim pergi butik untuk apa ?
tengok perhiasan er ?
hahaha

Cik tikah said...

eh, de sale ke time tuh? hihi..

Akue Achik said...

lepas ni boleh la kim terbang..haha :D

akiN aMar said...

bestnya tgk lu shopping!!.....
jeleznyerrr~^^'

Run Away said...

sy selalu window suping jew...;s