Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 June 2011

Aku Dah kahwin dengan Cik.Sup v(^.^)

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Dah lame aku tak menaip entry yang panjang-panjang..haha...kalau panjang-panjang pon,ada ke yang nak baca..?..it up to u all..^^...

Hari ini memang letih gila bai...



letih Sebab Pusing-pusing Area Bukit Bintang semata-mata nak cari Celcom Center..hahaa...Aku pon tak tahu la celah  mana celcom center ni terletak..Akhir nya aku berjaya jumpa...Patut la susah nak jumpa..Kecik gila Center nya..=.='...Dah la kecik,pastu terselit dekat pavillion floor Food court..aku pon tak sangka celcom center boleh terselit dekat bawah tu...Actually nak bayar bil je..



Sebelum tuAku pi Mid valley lu..jumpa member..then beli komik kat bawah ini...


 Edisi terbaru Kijiya Jilid 6



Satu lagi,Aku pi sorang je..Plan nak pergi 2 orang..Tapi girl tu tak jadi nak pi..Never mind..hmmm...sadis...='(


Kalau pergi Area Bukit Bintang,kalau setakat jalan-jalan cuci mata tengok mat saleh nak buat apa....hahaha...Just kidding meyh..Sesapa yang pergi Bukit Bintang kalau yang berduit tu,kalau tak shopping memang tak sah..lagi-lagi gadis-gadis remaja sekarang..kan kan kan..?


Actually aku pon ada beli something..hahaha...Aku shopping dekat Time Square....aku shopping guna duit gaji aku okay...Aku tak mintak duit dekat parent da..hehe.Kat Time Square senang sikit nak cari baju-baju/kasut/seluar and others yang simple and ada yang murah / ada yang mahal..pandai-pandai la korang pilih...



Jom kita pi tengok aku kahwin dengan sapa..hehe...




Murah ke.?
macam mahal je...=.='




kira murah la tu...ada setengah butik harga dia 
dalam Rm70 ~ Rm 90..



open tab untuk tumbesaran si kecil
Inilah Cik Sup...Cun kan..
aku dah lama suka kat dia ini...
Akhirnya aku dapat gak beli dia....

Murah gila...Jangan cakap Cik.Sup aku ini Bicth..Dia suci lagi ok..=P
dekat kedai lain aku husya harga dia Rm99.90 ~ Rm129.90..Aku bernasib baik..v(^.^)



Total price
Budget aku memang bawah Rm200...
ngam-ngam...balance duit tu buat tambang & makan...


Overall Aku enjoy v(^.^)


pastu aku suroh cousin aku culik aku pi photoshoot sat..haha

Ok lah aku nak rest..penat bebenor dah ni..
Chow....

24 comments:

tieka said...

wahhhh..supra..best ye..lawa2...

Pendamba Mawar said...

da kaya la lu

Azri Fathurrahman said...

wah wah . shopping sakan oke . haha .. gaji aku masuk nanti , nak shopping gak . wakakaka .. :D

kim heeruul said...

tieka : lawa..?thankz..hehe

kim heeruul said...

faiz : mane ada kaya.just duit gaji gua je..^^

kim heeruul said...

azri : haha...mesti la kene sakan bro..kalo tk sakan,tak enjoy la nnti..hahha

~_*..Fiziey..*_~ said...

aku x tau npe..aku lbih ske radii dr supra..huhu..tp ko punyer xori kn???sbb hrga dia.......hahahaha..murah sgt..thats y aku lbih ske radii..ori punyer rm400 je..supra mau rm600 selai

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

memang sangat cantiklah dia...
alahi...
macam nak satu je...
(n_n)

ayie said...

perghh shoping tu.. agak mahal.. tgu la bergaji rm2000 leh beli semua tu..hehe

robowtasmara said...

murahnye supra tuu~ :D

~seyha~ said...

lps ni makin hott lahh bgaye dgn SUPra ;)

kim heeruul said...

fiziey : hah..yg aku pnye tu stok lame meyh..tu yg dpt discount..dorank nak clear stok..

kim heeruul said...

orkid : haha..if nk pi beli cepat2..nnti habis pulak..^^

kim heeruul said...

ayie : haha..gua pon seblum shopping.gua kira budget lu..tak ada men shopping je..

kim heeruul said...

asma : hehe...clear stok..tu yg dpt murah

kim heeruul said...

seyha : haha..dlm mimpi je la nk hot..haha

Fadzmie Mohamad said...

Ni yang buat aku tak keruan nak tunggu gaji masuk. Huuu.

# epic win! sila serang pawagam berdekatan! #

vampire's lovex said...

supra reebok kat sini murah je kot..huawawa...

hawiz said...

giler r..soping sakan ko..

kim heeruul said...

fadzmie : hahaa...masyuk leh blnje aku sekali..haha

kim heeruul said...

vampire : hahaa..reebok bukan kasut sukan ke weyh?haha

kim heeruul said...

hawiz : shopping raya..haha

Taufan Bin Ribut said...

tolong lah wey supra..hahahhaa..

kim heeruul said...

taufan : hahaha..tolong apa..=P