Boss Gua

Pages

Hot Drama

08 June 2011

Segmen : BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum..

Anneyong haseyo...

Baru je aku bukak blog..Ternampak dekat reading list Abang Ben Buat segmen lg..Kali ni segmen "kritik blog" pula..Segmen ini macam ok..kita boleh tahu apa yang tak kena dengan blog kita..Dan boleh memperbaikinya...Tu yang aku nak join..Aku pon baru lagi dalam dunia blogging..Ambil kesempatan ini untuk ketahui apa yang tak kena dengan blog aku..ok ke tak blog aku ini?...


If korang nak join and info
click pada header bawah ini..^^

Ben Ashaari ada pesan kepada sesiapa nk kritik,sila baca ini :-

  • sapa yang berminat nak join ler.. Yang ada blog .. hehehe.. yang takde blog , nak kritik tu boleh , tapi jangan jadi anonymous .. hehehe.. boleh ? 
  • OK... segmen ni mudah jer ... Yang boleh kritik dan dikritik adalah mereka yang join segmen ni ... Yang tak join , toksah layan kritikan dia.. kang ada  yang maki hamun lak.. iskh... keji tul.. hahaha.. 
  • Tu jer.. tak susah kan ? Ok.. ni AMARAN .. jangan maki atau kritik dengan bahasa kesat ! Sangat tidak bermaruah begitu okeh ?
Jom la ramai-ramai kita join..

Promote lagu baru FT Island (^.^)v


Enjoy..

29 comments:

CiK EmMa said...

gud luck..heheh

http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.htmle

sweet_sour said...

blog yg sempoi..tak loading..
suke header tu..heee tomei2..err i mean..yg gurl tu..hehe

dari segmen BA.. :)

no 27..peace.. :P

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple but nice.

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

Princess Feyqa said...

salam, no 40 dtg!

blog ni simple ok la tu :) loading pun cepat hehe but nice

jom kritik blog burux saya hehe

cik Ida said...

nice blog.. :)

salam kenal from no.76
http://idafirdausi79.blogspot.com

d_LA said...

lagu ni best !!! nomu nomu chowa^^

Syazana Justme said...

blog awak simple but menarik..loading pon terbaik..hehe..

feel free tok kritik blog syaz..no 161

ayie said...

nak kritik sini.. bole tak..

igt la ramai lagi org malaysia dari retiss korea..hehe

DaYuEkUmiEkO said...

halu...

nice blog cume background simple sgt..leh touch up lagi..=)

no 90

http://itsmedayuekumieko.blogspot.com

Nadya O'Conner said...

Nombo 28 melaporkan diri..:)

nad suka masuk blog femes ni..:)
simple..tip top..:)

ツ Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Nadya ツ

SoLy SoLicious said...

suke snsd ke?? heee..simple n nice..

suke blog ni...

jum ke blog sy pulak

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Blog ni kemas n header tu menarik :D

Sembang2 wif Yuyue said...

hai..yuyue datang kritik eayh..ehehe

:blog sweet,best!!..entry menarik..nice2..ehehe..yuyue bagi 4 bintang!! :)

yuyue no 40 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

zety madu said...

hitam itu menawan..
nway simple jew blog ni..

dr:143
http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

nelly said...

blog ni entri best2 !
like2 !

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog oke cuma buang widget yg ta penting kat sidebar tu..happy blogging :)

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

NoRa DaDiLLa said...

hai hai...
smart header tu! suka..
komen saye pulak ye..
dr no 158..=))

Nur Edrina said...

header cantik . ^^

[ Kritik Blog Fina plak .. tq . (^^,) ]

NO.66

Mrs. Farhan said...

Dtg sini. Blog cantek dan simple je. SUka. =)


Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

yad'z said...

ft island~~~~ #pengsann.. ahahaha

kim heeruul said...

to all : thankz sebab sudi mengkritik...^^..insyaallah gua akan memperbaiki..thnzk again..^^

kim heeruul said...

yad: haha..jgn la pengsan..kat sini tak ada hospt..^^

snOw sakura said...

nice blog tp mkn blh try kurangkn jumlah post utk home page sbb agak pnjg nk scroll down ke bwh.. n mgkn blh try wat read more..

overall just nice.. no harm ya.. :)

kim heeruul said...

snow : hehe..ok2..insyaallh gua akan buat read more..thankz..^^

Liyana Yusof said...

nice blog ~!
peminat korean yg tegar ~ ^_^

xder ape yg kurang... ^_^
thanx sbb kritik blog.. ^_^

197 - http://liyanayusof92.blogspot.com/

abdullah gazali said...

simple

no 245
dtg kritik blog saya yea

kim heeruul said...

liyana : hehe..thankz..^^

kim heeruul said...

gazali : thx..ok no biggie..^^