Boss Gua

Pages

Hot Drama

11 June 2011

Agak-Agak Korang Boleh Paham Tak.?

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..

Korang Semua SIhat..? Hari ini Aku selesema....hmm...Kalau seseme memang dia akan menganggu semua kerja yang kita nak buat..Sabar je la..


ok Let's Start..


Aku nak tanye something dekat korang boleh tak..? korang pernah tak PING BLOG DEKAT GROUP FB OR WALL POST KORANG? Tipu la kalau korang tak pernah even sekali..Kalau PING Blog Dekat FB sekarang kene isi binatang yang paling manusia benci bukan babi or anjing Tapi Verification Word..


Aku paling benci benda tu..Lagi-lagi dekat comment box blog yang ada verification word..Better korang off verification word itu..Kalau tak tahu nak off macam mana korang boleh "click aku" "Elok-elok ada mood nak komen,terus tak jadi nak komen,sebab kene isi binatang itu..


Ok,berbalik pada tajuk utama..Semalam,kira - kira pukul 2 pagi kot,Aku nak PING Blog aku dekat group Sahabat blogger..Saja nak PING buat kali terakhir sebelum nak masuk tidur..Semangat aku Click Shared,pastu keluar binatang ini



Tengok Yang colour Coklat tu..


Aku tak paham apa benda dekat dalam bulatan coklat tu..Huruf apa kah itu..? ALien punya word? Firaun punya word..? Aku rasa dekat keyboard aku tak huruf macam itu..Dah la tengah-tengah pagi aku blurr...tengok bende tu,nak isi lagi la bertambah blurrr....Ni mesti Kes tak kasi aku PING la ni..Jeles la tu kot...keh keh keh


Agak-agak korang paham tak..?  kalau korang paham word tu..Tolong kasi tahu aku..Aku pon nak tahu gak itu word apa...jangan korang yang pecah kepala sudah..keh keh keh...^^

30 comments:

qila aliesya said...

Kdang2 , lebih dari uhh dia bagi , kite bakor jerk ~

kim heeruul said...

qila : kadang2 tu ada yang mcm tulisan doktor..bgg gila

Ezay Hadry said...

tips tanak kuar verification box kat fb ko jgn copy paste cepat2 link tu..lengah2 kan dlu..pastu baru tekan share..sebab fb skang suke beno block link skang..sabo je

kim heeruul said...

ezay : nnti aku try..thnkz 4 the tips..^^

Syazwani Mazlan said...

huh..macam2.. penah gak kena..

ENCIK TIKUS said...

blog abam semakin maju lah. nanti bila dah jadi retiss jangan lah lupa kita yang newbie nie yea. kikikiki

syaimz said...

what the f is that dude?

anc ke? haha

Pendamba Mawar said...

haha,.. pakcik kenal hufur tu.. huruf wau..haha

ChentaEty said...

Ape tue..tak nampak ler binatang apekah y mjelma di screen awk..hehe

yad'z said...

hahhaha.... senang pakai macam blog aku jek... lau ko pasan dekat blog aku ade tempat send after button like... dari situ kite ley auto publish blog.. tak yah verify word pon... and boleh ping dekat 20 blog in one time..

farah balqish said...

Geram jugak ada benda alah tu -.- Sakit hati :x

Miss Dolce and Gabbana said...

sebab tu aku malas nak ping kat blog dah..pasal penat nak isi banyak2..haha

KinosKoko said...

x suka gak..slalu ingat da share da..bila check balik, baru perasan yang link aku x shared lagi sebenarnya sbb kn isi menatang tu dlu..huh..


btw, nanti adik sepet dtg la jumpa akak nana..baru bole snap gambo sesama..hehehe

kim heeruul said...

syazwani : ha3..sakit hati kan..

kim heeruul said...

En.tikus : haha..thankz..tp aku bkn retis..=P

kim heeruul said...

syaimz : tu la,aku pon tak tahu...

kim heeruul said...

Pendambar : haha..lg la...kat keyboard aku tak ad

kim heeruul said...

chenta : haha..gua pon tak tahu itu binatang apa..haha..kewujudan baru kot..haha

kim heeruul said...

yad'z : ye la,macam mane ko buat..ajar la aku..

kim heeruul said...

farah : mmg sakit hati..gila2..

kim heeruul said...

dolce : haha..penat kan isi bnde yg tak penting...

kim heeruul said...

kinos : hahaha...akak?..errr tak biasa la pggl ko akak.haha

sugar2 kapas strawberry said...

anc kot perkataan dia..hehehe.serious annoying

kim heeruul said...

sugar : haha..betul ke tu?
tahu tak apa..annoying

nelly said...

paling bencikkk betul kena isi cmnie ..
selalu tukar word lain ~
=='

ayie said...

tu huruf a n c kan?

kim heeruul said...

nelly : same la kita..tu pon terpaksa isi...

kim heeruul said...

ayie : haha..maybe la kot..mlm tu aku blurr gila

MartilaMi said...

useful POST!!! ;DDDDDDDDD

HI!my name's martina and I come from Italy... I'd like you visit my blog and if you want... follow me! I wait you and your tips!
kisses
marti
If you want take part to my giveaway!
Glamour Marmalade GIVEAWAY

kim heeruul said...

Martilami : i will visit ur blog..^^..