Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 June 2011

Blogger Gadis Dari Italy Comment Entry aku...


Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


Tadi Dekat tempat kerja aku Jusco Midvalley & station KTM Midvalley ada shooting film dari luar negara..Kalau tak silap aku Film Hong Kong kot...Tak tahu tajuk film yang dorang shooting tadi tu apa..Mereka shooting betul-betul dekat jejantas , Store Recieve barang-barang jusco..Aku mengambil kesempatan memcuri-curi tengok,walaupun manager tak kasi tengok..hahaha...Lagipon ramai yang tengok..Tu yang aku teringgin nak tengok..


Scene yang sempat aku lihat,Scene Tembak-menembak..kah kah kah..aku tengok pelakon extra yang jadi orang awam buat-buat ketakutan..dah name berlakon mesti la buat-buat kan..haha..1 lagi scene tu , scene stunt..Hero tu terjun dari jejantas ke bawah...tinggi tu...Scene tu aku tak dapat tengok..ramai gilak....


Lepas tu,pada pukol 10 pg tadi Lisa Surihani Datang Jusco Midvalley..Ada Event Sofy(perempuan punya pampers tu)..Dia jadi duta produk tu..Malang nya aku tak sempat nak snap-snap picture dengan dia..Sebab time tu kerja banyak la plak.hmm..Tak pa Esk 16/6/2011 dia datang lagi..Dia datang pukol 7pm..Sesiapa yang nak tengok Lisa Surihani tu jemput-jemput la datang Jusco Midvalley bahagian Supermarket...


Okay..Berbalik Pada tajuk....jangan risau tak panjang pon entry ini..keh keh keh..(^.^)v


Macam tak percaya orang italy baca entry aku...Dia paham bahasa malaysia tu..keh keh keh...Seorang gadis pula tu...Kembang Mambang aku..hahaha....Kalau korang tak percaya korang leh tengok ini...



itu bukti dia melawat..keh keh keh....


dia melawat je..bukan nya komen pon...kim nie tipu je....

What..? tak percaya lagi..? okay...look at this..

Open Tab untuk tumbesaran si kecil





korang boleh tengok entry aku yang ini
agak agak korang boleh paham tak

kalau tak percaya lagi dia orang italy,korang boleh masuk blog dia nie "glamourmarmalade"




Best gila orang luar komen blog aku..hehe..kalau dia follow lagi la best..tapi dia tak follow...tak apa la...itu aku tak kesah..yang penting dia sudi baca walaupun dia buat-buat paham..keh keh keh.....Hope lebih ramai lagi orang dari negara lain yang sudi baca entry aku...errr..kene la speaking kalau nak bg depa teruja baca entry aku ini...Chaiyok-chaiyok!!


P/s : jangan kata aku Retiss....

29 comments:

syaimz said...

woh,cool giler

tieka said...

perghhh...retiss meyh...hahahaa..untung laa kn..orng asing baca blog hang adik oii...

kim heeruul said...

syaimz : haha..tu la..cool..

kim heeruul said...

tieka : hahahha...untung la kan..tpi gua bukan retis..

ENCIK TIKUS said...

perghh retissssss

tieka said...

kim:hahahah..xnk ngaku lgi...baik ngaku..hang retis...

HeziqaMushadadLee said...

retis kan

ENCIK TIKUS said...

abam nak sainnn. untunglah kan..

ENCIK TIKUS said...

nanti dah jadi retisss popular jangan lupakan aku dengan yang lain taw...

ENCIK TIKUS said...

dan kalau boleh bila aku mesej tue... tolonglah balas yee..

kim heeruul said...

En.tikus : gua bkn retis bai..haha..nak sain ape..?haha..gila...gua tak lupa..still ingt lg nie...time lu msg tu.gua tak ada kredit..lol..

kim heeruul said...

tieka : tak nak ngaku..bweekk,,=P

kim heeruul said...

heziqa : bukan..haha

nik farina aishah.... :) said...

yeay !!!! lama tak komen kat blog ni , ouhhh, mid valley ek?? heheheh

Lieyda said...

amboi,pemesnya blog dia.sampai italy tuuu

ayie said...

ooo kim.. ko curi ayam yee..tgok artis je keje..hehe

aku pon ade gak yang selalu komen.. tapi orang brasil la.. siap komen dengan follow lak tu.. aku komen entry dia ayat simple omputih je..hahaha

HAZIRAH SULAIMAN said...

coollll :)

KinosKoko said...

wow..retis... :p

kim heeruul said...

nik : haha..rindu la tu..=P...a'ah kat mid..

kim heeruul said...

lieyda : haha...mane ad pemes ..^^

kim heeruul said...

ayie : haha..gua gangster tak apa...ahha....perhh...siap d'follow tu.hang la feymes dr aku..

kim heeruul said...

hazirah : sejuk nye..hehe

kim heeruul said...

kinos : sape ? lisa memang retis

Zizie Zizot. said...

Lucky you ! *jealous*



Entri Terkini : Senarai Kanak-Kanak Popular.

Syukri_Photographer said...

perh...bajet... :P

yad'z said...

hai budak bukan retiss.. hahahaa.. wahh lau ade visitor dari korea kompem lagi melonjak nihh.. hehehe...



di tag kat sini.. =)

http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/06/aku-bayi-berdosa.html

kim heeruul said...

zizie : haha..ya..

kim heeruul said...

syuk : haha..mane ad aku bajet bai..=P

kim heeruul said...

yad'z : kalau org korea comment follow aku..memang aku tak tdow la..