Boss Gua

Pages

Hot Drama

01 June 2011

Contest : Cinta Akan Indah | Pendamba Mawar

Assalamualaikum..

Anneyong haseyo..

Hari ini tak tahu nak update apa..Balik je kerja terus blurrr...Tetibe aku teringat contest yang member aku Pendamba Mawar ...Alang-alang dah teringat tu join je la..Mana la tahu kot kot nasib aku ke nak menang kan..hehe..berangan je la..


If korang nak join / info
Click Pada Banner d'bawah..


Dia kata kalau nak menang kena buat ayat kreatif  yang mempunyai perkataan "cinta"
Dan sebagai tanda peringatan ayat itu *tidak melebihi 7 perkataan...

Ayat aku yang kreatif ialah : -
Jangan kerana cinta maruah tergadai...

Okay tak kreatif kan..hehehe...Aku tak pandai nak bermadah..harap je ambil sastera..tapi hampeh..

Nak tag 2 orang budak jiwang..
Hope aku menang..hahaa....Gud luck & wish me luck..(^.^)v

6 comments:

AISHA INANI said...

good luck kim. mcm tak belh nak janji jek dpt join.
huukkkk!

kim heeruul said...

aisha : hehe..tak pe.^^
thankz yaw..^^

Doktor Cinta said...

terima kasih kim..:)

kim heeruul said...

haha...no biggie meyh..^^

nelly said...

Gud luck kim ..
ada rezki , ada la ..
:)

kim heeruul said...

nelly : hihi..thxz.^^