Boss Gua

Pages

Hot Drama

07 June 2011

Kalau Aku Jadi Artis

Assalamualaikum...

Anneyong Haseyo...

Tengok tajuk,korang dah boleh agak kan yang aku ini kuat berangan..keh keh keh...Orang kata kalau kuat berangan,jerawat cepat naik...Patut la sejak kebelakangan ini jerawat or Ms.P asyik muncul je..Nasib baik Ms.P ni kecik2 comel..keh keh keh....


Aku tahu korang pon pernah berangan nak jadi artis kan...keh keh keh..Jangan nak tipu ok..=P..
Dan korang pon pernah berangan nak masuk Program Realiti..Okay,aku mengaku dulu time aku Form 3 aku pernah berangan "bila dah besar nanti aku nak masuk program realiti nyanyian"....keh keh keh..tu dulu la..


Kalau la Zaman aku dulu ada program realiti nyanyian untuk kanak-kanak seperti idola kecil tu,memang aku dah lama masuk...Tapi malang nya masa itu belum wujud lagi program sebegitu..malang-malang...haishhh......


Kalau aku jadi artis,Mesti la aku nak jadi macam artis korea yang macam ini..









Taec Yeon 2pm & pelakon Drama Dream High
 yang penting 6 pack tu...

Confirm Gugirl dekat malaysia ini Cair..malang nye aku tak ada 6 pack..keh keh keh..Okay aku perasan...minta maaf ya..Nak jadi artis bahagian apa?..Dj radio? Penyanyi? Pelakon? model?..Kalau boleh aku nak jadi pelakon...Best..Lagi-lagi kalau dapat Scene pegang-pegang tangan or peluk2 sedih..keh keh keh..Gatal gila aku ni..Aku gurau je..Tapi kalau Director suruh aku on je..keh keh keh.


Kalau aku jadi artis,aku tak nak la sombong dan bongkak..Nanti bukan lagi peminat,kemungkinan besar haters yang ramai....Haters sekarang ni makin ramai..kalau kita buat silap sikit je..Habis 1 malaysia boleh tahu kesilapan kita..Macam kisah Si Gambit tu..Kesian si Gambit tu,Baru nak berjinak-jinak buat Video Clip "marilah" tu,dah kena komen dengan penonton MV tersebut.Lagi pon aku tak ambil port sangat about artis malaysia.Yang pasal gambit ini pon aku dapat tahu dekat reading list aku,semua buat entry pasal dia..tu yang aku boleh tahu secara tak sengaja tu..

okay kita sambung balik...

Kalau aku jadi artis,aku takkan couple or kahwin dengan artis..sebab?...Sebab aku tak suka publisiti murahan macam itu..Artis sekarang kalau nak hot or feymes mesti guna taktik tu..tak paham aku..Pastu tak sampai setahun Dua cerai..adeh..macam tu plak jadinya..mungkin tiada jodoh..




Kalau aku jadi artis,aku nak sound wartawan yang tanya soalan yang cepumas or tak sepatut nya tanya...Kalau dia lebih-lebih dekat situ gak aku tumbuk...keh keh keh...Bukan sombong,tapi rimas gila bila orang sibuk nak tahu hal peribadi...


kenapa tak nak jadi penyanyi?
Errrr....Dulu aku pernah terpikir nak jadi penyanyi,tapi bila di'fikir-fikir kan balik,jadi penyanyi payah nak masyuk la..Penyanyi dekat malaysia ini dah berapa ribu yang jadi penyanyi..Ramai,tapi tak semuanya berjaya yang betul-betul menjadi penyanyi..kebanyakkannya macam chipsmore..Tapi yang paling berjaya aku tengok KRU la..still kekal sampai sekarang..

okay la nak stop berangan..Nanti Makin lama berangan , makin naik plak Ms.p aku ini..keh keh keh....

P/s:
agak-agak kalau entry ini Annoying gila sila piyat telinga aku..keh keh keh..

20 comments:

nurul nadia nasir said...

wahh dah siap keje sekolah ekk..hihi tajuk karangan Cita-cita KIM heerul dulu dulu ngeeee

yad'z said...

wahhh.. my hubby taekyon ade kat sini lahhh.. u curikkk.. ngee~~~

ainol akasyah said...

haha wah belum jd artis dah demand..hehe gurau je

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

kim heeruul said...

cikgu : haha...cikgu dh right blom?

kim heeruul said...

yad'z : eh,bkn ur hubby min ho ke..haha..curang

kim heeruul said...

ainol : aha..gua biasa..

k e y r i said...

<<<xminat jd artis, nanti akan ade ramai haters. akan ade byk possibility kita akan jd target masyarakat. sampai semua bende yg dibuat selalu dipertikaikan. itulah keburukkannya jd artis.

KinosKoko said...

haha..hjadik artis xpe, jgn jadik retis jela..haha

~seyha~ said...

kuat berangan yea ;)

kim heeruul said...

keyri : tahu tak pa..apa yg artis buat,ada je haters nak cari kesilapan artis tu..

kim heeruul said...

kinos : haha..retis tu macam mane?keh keh ekh

kim heeruul said...

seyha : haha.tu la..kuat berangan nye...

nelly said...

sound wartawan ? fuyooo !!!!!

kim heeruul said...

nelly : gua gengster..haha

ayie said...

retiiss korea tu.. ssh woo mahu import skang..belakon kat jj la camni..hehe

kim heeruul said...

ayie : hahaha..berlakon kat jj tak best la..haha.pavillion ok gak..haha

MissNadh said...

nak jadi pelakon?camno nak duet ngn taeyeon n sunny?kihkih

kim heeruul said...

nadh : hehe...a'ah..tak pe la..duet berlakon dgn dorang pon boleh..haha

Incik Zoul Muhammad said...

oiii! nk six pack cam taec yeon? hahaha. sit up tiap2 hari, xyah mkn nasik. kempiskan perut karang2 ada la 6 ketul... ahahha

kim heeruul said...

zoul : sit up tiap2 pg gua buat..alamak..nasi mmg aku tak leh tinggal kan..hahaha