Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 January 2012

Music On Saturday #26

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Semalam terlalu syok sangat main PSP, sehingga gua terlupa untuk meng'update Music On Saturday. keh keh keh..maaf maaf.


Gua nak tanya lu orang semua, siapa readers yang baca entry ini ialah "KAKI ANIME"  macam gua.Bagi yang ta tahu anime itu apa,meh sini gua terangkan.ANIME ialah Animasi jepun seperti NARUTO, DRAGON BALL , SAILORMOON & other.


So,lu orang dah tahu kan anime itu apa. keh keh keh.Jangan ingat budak-budak je layang anime.Orang yang dah mendirikan rumah tangga pon ada yang layan Anime tahu tak.Confirm kepala ayah & anak sama.


Banyak plak gua membebel.Hari ini gua nak play lagu daripada salah satu favourite anime gua. Kepada yang layan Anime lu orang mesti pernah dengar lagu ini.Ini bukan lagu kpop. Ini lagu jepun. hihihi




Lagu ini dari Anime GUNDAM SEED DESTINY. Kalau tengok citer tu,kita dapat dengar masa Ending cerita tersebut.Banyak lagi lagu-lagu yang best dari cerita itu. Esok lusa gua post lagu yang lain pula. keh keh keh


Gundam Seed Destiny

22 comments:

cik ika said...

suke lagu conan..hehehe

Original CikTeddy said...

kim!rase nk jerit aje..my fav song nih!huhu slalu layan citer gundam ngn abg cik..kiteorng mmg stu kpala..kih3

Eyda Syahida said...

gua pon layan gak anime tapi tak addicted macam lu la. :p

fakhri khairi said...

wa layan cerita Naruto je bro, cerita lain xsangat haha :)

Ct Mawa said...

rasa mcm tau..coz adik2 mawa suka tgk cerita2 anime ni..huhu

Akue Achik said...

kim! anneyong! haha

Dragon Ball Z Kai special msti lu tgok kan?kan?haha

محمد شهريل القنيطري said...

haha..jadi kerja ko ni..btw aku pon layan gak cita anime..

Eida Arina said...

best gak erk lagu lu pilih ni..

oit..gua nk lu tgk video ni...gua agak musykil p'uan yg nyanyi tu komputer or pape.. =_="

http://www.youtube.com/watch?v=DTXO7KGHtjI

Teenager Housemaid said...

dulu2 suka tgk sailormoon, dragonball dengan pokemon..hahaha

A.I said...

kecik2 je aku layan naime, pastu malas dahh.

sebab macam bosan je tak in plak rasa. hehehe

aydah ahmad said...

sodappp ^_^

Ain Dzaya said...

pes time datang sini..
ada sumthing yg lain ..la

ada music on saturday bagai...
walaweii!!
i loikeeee!!

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rama-rama-sungguh-cantik.html

mari sama sama kita hayati :D

Rtp Farra Arisha said...

sailormoon is one of my favourite tv cartoon when i'd been in my childhood time ago...emm, kebanyakkan lelaki dewasa memang suka tengok cartoon dragon ball, and until now mereka (sesetengah) tidak boleh lepaskan habit yang agak childish...oops, tersalah bicara plak...hehehe. happy weekend to you.

c'axoera ヅ said...

tak suka naruto tapi suka shin channgan doreamon kui3

yad'z said...

gua bukan kaki anime... T_T

Sharif said...

Nice

محمد شهريل القنيطري said...

oit,x hbs lyn PSP g ker..hehe,aku tolong peringtkn jgn lupa update blog sama..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Kite suka anime....paling suka FB, GG ....

teha said...

dh lme aku lyn anime.. rndu pulak rse nak tgk anime lps nie.. hehe

widiea azira said...

aku layan weyh. .kene plk dragon ball. .goku,gohan,gotan smua smua la tuh

fathiahRAIHANA said...

letak lagu DBZ plakkk :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

skarang ni aku layan one piece ngan fairy tail je... klu manga plak naruto,op dan ft..hehe :D

gundam boring la.. best tgk time lawan je, story dia bosan.. huhu