Boss Gua

Pages

Hot Drama

01 January 2012

Selamat Tinggal "Belas"

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sorry sebab lambat update blog untuk beberapa jam.Maklumlah,gua batak tengok bunga api meletup-letup dekat kawasan rumah gua ini.Gempak la jugak macam dekat Dataran & KLCC tu.Untungkan stay bandar.


Hari ini Dah 1 JANUARY 2012. Nampak tak tu? Ke buat-buat tak nampak ? keh keh keh.Pejam celik pejam celik sekejap je dah tahun 2012 kan.Rasa sedih pon ada bila meninggalkan tahun 2011 yang penuh dengan kenangan pahit & manis.


Tahun ini umur gua berapa ? haha..Dah tak ada belas - belas dah. Lu orang teka la sendiri. :(


Masuk je tahun baru mesti lu orang pasang azam baru,WALAUPUN azam yang lama belom tercapai lagi kan.Tak apa mungkin yang tak tercapai lagi tu ada hikmahnya.Apa yang penting Usaha.Cakap pasal azam,gua ingat lagi azam gua masa sekolah rendah dulu.

Masa itu umur gua dalam lingkungan 7 8 or 9 tahun la.Lu orang nak tahu azam gua masa tu apa? Gua nak jadi Super Saiya macam goku. keh keh keh.Normal kanak - kanak ribena lagi time tu.

Gohan Super Saiya.

Bila di'ingatkan balik kenangan-kenangan yang lepas,boleh membuatkan kita ketawa sesorang kan.Even pekara tu dah lama berlaku.


Tahun 2011 banyak kenangan pahit berbanding kenangan manis.Malas nak cerita kenangan pahit.Tak seronok langsung.Tahu tak gua start berblogging bila ? Gua start berblogging pada bulan November tahun 2010.

Masuk ini sudah setahun sebulan umur Blog Budak Bermata Sepet .Banyak gak kenangan menjadi seorang blogger.Paling best bila kena sound dengan haters.Time tu gua newbie lagi dalam blog ini.Memang gua panas la time tu bila kene sound dekat shoutbox.Lepas itu ada yang curi gambar gua buat DP fb la.

Lu orang boleh baca entry yang ini kalau nak tahu lebih lanjut.


Untung tahu tak jadi seorang blogger. Boleh dapat kawan ramai.Malah boleh dipercayai pulak tu.Ada blogger yang sanggup datang dari jauh semata-semata nak berjumpa.


Seronok dapat kenal dengan lu orang semua yang pernah jumpa & yang tak pernah jumpa.Hope Di tahun 2012 ini kita dapat bertemu lagi.Dan yang tak pernah jumpa tu,gua harap kita akan bertemu.keh keh keh.


Gua agak tertarik dengan TOP Keyword gua pada tahun 2011.Tengok nie,



Ternyata blog gua adalah blog korea. keh keh keh.Thankz kepada semua readers sebab memeriahkan blog gua pada tahun 2011.Thankz sangat-sangat sebab sudi membaca hasil bebelan gua yang merepek.thankz sangat-sangat gua ucapkan.=)

Lu orang mesti tertunggu - tunggu nak tahukan apa Azam baru gua pada tahun 2012 ini. keh keh keh.

Azam Baru Gua :-
Azam baru gua ialah Gua nak tahun ini lebih baik daripada tahun lepas.Tak kira la dari segi apa pon.Asalkan ia kearah kebaikkan.Dan gua harap Relationship gua with family & Gf  kekal sampai ke akhir hayat gua. =).



SELAMAT TINGGAL BELAS
SELAMAT DATANG TAHUN BARU

24 comments:

Teenager Housemaid said...

happy new year..
wahaha..blog korea..:p
tetiba rase macam nak tengok dragon ball balik lah.:p

Syafiq Ahadin said...

Tunang Taeyeon datang. hehe! Happy New Year!

widiea azira said...

dh 2012...sobs sobs..umur aku dh 22..:(

aydah ahmad said...

kan . no TEEN anymore but TEN oredy . okay kita sebaya -.-''

mati-2 i ingat u atas i . aigoo ~

Balqis Azhar said...

slmt tahun baru !!

TiraPengemis said...

selamat pengantin baru!!!
eh silap...
selamat tahun baru opps!!!
saranghaeyo <3
wink2*

Eyda Syahida said...

selamat tahun baru.. bile ntoh leh jumpe lu kim. hahaxx :")

Akue Achik said...

hepi new year kim.. :)

wishing u all the best in 2012..

May Allah bless..

have a blast! ^^

p/s : gua pon batak tgok bunga api smlam..kalah budak2..haha

AININ SURAYA said...

selat tinggal belasan tahun . selamat datang puluhan tahun . haha

sebaye ghupe nye kita ni =..=

fierul said...

wahhh ..
semoga azam tahun baru ko nie tercapai ..

erk goku ? abg aku suka la citer tuh dlu ..

bila la agknye bole jumpe geng2 blogger nie . haish .. hehe

CekbOlat-bOlat said...

Ouhh. smoga azam bru lu trcpai kim..
umor lu dh 20 kan? kehkehkeh..

peaceee V Slmat thun baru !

ascil.punye.lah said...

semoga azam lu tercapaiii.happy new year=)

Engku Sofea said...

AMIN, alololo :) insyaAllah tercapai

Original CikTeddy said...

ececeh..cik plak yg jd trharu..haha cik doakn yg trbaik tuk kite sume..mnjd blogger pngalaman paling indah spnjang 2011..huhu mmg syok!

Juliet_iRa~" said...

selamat tahun baru..:)

msti 20 dah kan?hee..

akk dah lama meninggalkan belas2 tu..waaaaa

Kikien Omar said...

Selamat Tahun Baru Kim.
Semoga tahun ni lbh baik dr thn lps...^^

Nelly The Strange said...

blog kim memang best ^____^

all the best and !!

Happy New Year ^^

Caythrine Amanda said...

Hi happy new year!

yad'z said...

gua hepi dapat kawan blogger macam lu walaupon kite tak penah jumpe.. ahhahahaha.....


aku sentiasa ingat time kite OT kat sb weyh .. gegege

Fara E's said...

amin2 . hope yg tbaik untuk kau for 2012 nieyh ;D

Juliet_iRa~" said...

haha..akk bukan 20 da..dah 20++ laa..

tak sebaya dr segi umur, tp rupa sebaya kot?kekekek ;p

si robot comel said...

hahaha,lu dah 20 tahun,tua tua,haha

Ct Mawa said...

happy new year! *sorry lmbt wish

smilenajah93 said...

happy new yeah !
amboi , saranghae ~~