Boss Gua

Pages

Hot Drama

16 January 2012

Pulih.

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Ehem! Ehem! .. Ada siapa-siapa rindukan gua tak ? keh keh keh. Lama gak gua tak update blog.Jari gua pon macam dah tak serasi dengan keyboard. Maklumlah, lama tak type entry panjang-panjang macam entry yang sebelum-sebelum ini.Kene isi minyak hitam balik ini. keh keh keh.


Ke mana lu menghilang Kim ?


Actually,gua bukan menghilang lari rumah or merajuk ke apa.Gua tak update blog sebab gua demam.Bukan demam bola bukan demam cinta & bukan demam rindu.Tapi gua betul-betul sakit demam kepala pening-pening.


Gua start demam 7 january 2012. Masa mula-mula demam tu kepala gua pening + pitam.Dah la time tu time kerja.Memang gua tak larat siot.Muntah-muntah gua.Gua malas nak pi klinik sebab ubat-ubat yang lepas masih ada lagi.Gua makan ubat yang masih ada.Tak ada la membazir. ye dak.


Walaupun gua demam,gua tidak lupa pada entry baru kawan-kawan blogger gua.Gua tetap mengunjungi blog mereka even blog gua tak update.Thankz juga sebab sudi singgah blog gua even gua tak update blog. =)


Semakin hari gua semakin pulih.Alhamdulillah 14 january 2012 gua betul - betul telah sembuh.Thankz allah. =). Now, gua boleh berfikir dan Type entry dengan aman.

Lepas ini boleh la jadi super saiya balik. keh keh keh.


Goku + Vegeta = Gogeta.

18 comments:

Noraien said...

Alhamdulillah dah sembuh :D

Pendamba Mawar said...

apa motif super saiyan tu?haha
alhamdulillah da sembuh.. :) cepat2 menulis entry2 best..:)

I do I need Iman said...

lu tau tak 14 january hari penting buat gua?
lu tauuu tak skrg nee... nak marah ne :P

reenapple said...

lama giler deman.. sib baik dah sembuh.. =)

aydah ahmad said...

antibbody tak kuat letew ! alhamdulillah dah sihat ^^ rajin-2 makan ubat :)

Original CikTeddy said...

hoho..welcome back goketa!kih3
Alhamdulillah dh baik demam..=)

.........cP~ said...

Minat girls generation ke?

fierul said...

lama tak nampak rupanya demam . igtkan merajuk dgn buah hati . hehehe

sekarang kan musim penyakit macam2 . jaga ksihatan ye . * aku plak yang tengah demam sekarang nie . haha

cinta disember said...

akhir nya dapat gak bace pos baru..demam ye..sian nye..pasni jaga diri elok2 ye..:))

c'axoera said...

retis yang tak berapa nak retis datang komen heheheh :p


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/disini-kita-bermula.html

Fara E's said...

tsk tsk . hikhik

smilenajah93 said...

pdanlah dh lame x nmpk ~~

Kisah Hati said...

Alhamdulillah. semoga terus sihat ya!

Eyda Syahida said...

lu demam ke kim? samela cam gua. tapi gua punye selsema tak baik2 lagik. adoiii -____-

yad'z said...

welcome back my pwenz.. ^^

widiea azira said...

lamaanya ko demam kn..adeh!! nsib baek sembuh

Ct Mawa said...

alhamdulillah..selamat kembali! :D

hafiz hafizol said...

musim org demam ehh skunk.. haha