Boss Gua

Pages

Hot Drama

22 January 2012

Speechless

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sorry for long time not update blog. Line Broadband gua agak jimbet sikit. Hope lu orang paham situasi yang gua hadapi. Tujuan gua update blog sebab gua nak kosing kesedihan yang gua hadapi.


Actually gua baru je break dengan gf gua minggu lepas.Kami couple pon tak lama. Maybe tak ada jodoh. Keputusan minta break tu gua yang mintak. Jangan di'tanya sebabnya kenapa. Yang pasti bukan sebab gua nak curang.


Btw,nanti mesti ada readers yang maki hamun gua. Sebab pasal break pon nak publish kat blog.


Dulu masa form 5 gua suka dengar lagu ini.

25 comments:

Pendamba Mawar said...

sbar bro... :) doakan yang terbaik ok..:) bukan milik lu

Original CikTeddy said...

hmm,xnk tnye knp sbb kim dh warn..hehe neway,cik doakn kim jumpe jugak dgn jodoh kim nnti..amin =)

fathiahRAIHANA said...

eh masuk blog ni ada aje lagu yg tak pernah dgaq lg diperkenalkan, haha.. tenkiuuu.

Kikien Omar said...

erk~
It's ok la kim..
perjalanan msh jauh utk lu.
take ur time... ^^

oh!lee minho!!!pakwe gua tu.. hee ^^'

ascil.punye.lah said...

takpe,jodoh menanti di depan.lambat atau cepat je Allah nak pertemukan.doa banyak2.

saya cello191 said...

chill la.....^^
mende dh jadi~~

nasha sanza said...

suka lagu nie jugak!tak pe adalah..yang lebih baik untuk awak tu...:)

yad'z said...

lol.. sudah break? takpe lar, takde jodoh.. takmoh frust2 ek.. chill~ =)

chemay said...

jangan sedih2.
nanti mesti jumpa gf baru.
:)

reenapple said...

aku faham... tabah lah. bunga bukan sekuntum..=)

Eyda Syahida said...

sabar je la beb. huhuhu



gua pon tengah patah hati. -.-

Lea Isnawi said...

tumpang sedih

pstt meh kapel dgn aku lak

har3

Firdaus® said...

uitss..peminat fanatik korea ni rupanya..huuu... btw nice blog.. do follow my blog yea =)

cinta disember said...

xyah sedih2 la bro...esok2 okla 2...:))

acheeqa farhana said...

hehe..mybe takde jodoh..

bunga bukan skuntum..truskn pncrian ok..hehehhe

fierul said...

erk erk dh break .. erm mgkin ad hikmah dsbaliknye ..

ala deret sbb broband ta dpt nk dgr lagu .. huhu line broband slow sgt . :)

smilenajah93 said...

padanlah lame x nmpk ~ kemana menghilangg ~~ hehe ~

hawiz said...

ko ni mmg betol2 kpop r..hihi

CekbOlat-bOlat said...

Allah gntikan dgn lebih baik.. mne tahu ko dpt yg berpurdah cm arab? perghh..

ada nada pasrah di situ.. yeahh.. aku pnjamkan stokin buat ko lap hngus =)

Eida Arina said...

aduh...kesian lu...hrp lu sabar k...

HeNRieTTa JoSe said...

Moga mendapat jodoh yang terbaik...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe chill , rmi lgi gadis2 di luar sana :D

Ct Mawa said...

xpe..jodoh itu rahsia DIA :)

suka lagu ni jugak

fakhri khairi said...

jimbet? lol
rilex bro, banyak lagi bunga kat luar tu ;)

Nelly The Strange said...

wow .. apa lagi kan , layan ! hahaha