Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 June 2011

Aku kene Fake...Memang Macam Sial..

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo..


Hari ini apabila aku on9 je..buka je inbox  member aku send message ni




Yang warna merah tu Fb link pukimak yang fake aku tu... 

Aku pon tak tahu dari mana member aku jumpa...Tengah tunggu member aku tu reply....Yang penting korang jangan Add orang itu...itu Bukan Account Facebook aku..


Aku nak sape-sape yang mengenali aku tu,tolong aku Report fb fake nie...aku tak suka kene Copycat...Sumpah aku tengah bengang gila...Minta maaf..aku kalau bengang,aku memang suka mencarut...

Aku minta kerjsama korang semua yg bace entry ini,tolong aku block this person..tolong sangat2x...

~tak ada mood~....

18 comments:

lynda said...

huhu rilex bro. yg penting lynda kenal sape kim !hehe/.. chill la. jgn mencarut da k

.fariza. said...

sabo sabo.
dh tak da keje lar tu org yg buat tu.

❤• MYLLA •❤ said...

laaa , sabar2 . spe la yg buat kje camtu . msti org tuh jeles ngt ngn oppa .

kim heeruul said...

lynda : nasib hang kenal gua...ok..

fariza : tgh sabo nie.gua dpt org tu..mmg dia matai

mylla : sabar2...jeles..?maybe kot

Hal said...

copycater sngat pukimak . hey , hal bce blog kim , hal yg baran . mcam nk hempas je lappy ni . watafakk . sabo jelah ea kim . chill .

kim heeruul said...

hal : lu relax je..biar gua yg panas

Cik Tasya merapu said...

.hehe sbr yer kim , adat la tu ,jgn layan,,biarkan je..mnde ni makin di layan maik la si fakers tu suka makin mnjd2..wat dunnow je..tasya pun 2 3 kli da kna.

ENCIK TIKUS said...

gua nak bakar lu lagi boleh tak ? untunglah orang hot.. orang pemes.. retisss.. tak macam gua... haish..

bahahahahh..

yad'z said...

wahh... rileks der.. =)

AISHA INANI said...

chill la weh.
aku tau ko yang mana.
;)

d.e.e.n.a.YAYA said...

saba..saba..owg femes mang bnyk copycat...

KinosKoko said...

jom bakar dia..hehehe..chillerx ye adik sepet...sape suh ensem sgt..hehehe...chillex oke..

nelly said...

lex suda
hehehe

farah balqish said...

sabar jea la~

Gadish Lollipop said...

bodoh betul org tu . wa da report dia dah . geram geram

t!en SufI@ said...

hmm...sabar erh..huhuhu sesetengah manusia mmg cam 2... ada budak ni an ayat at fb aku pom dia c0py paste cam xda identiti sndri k0t...:/ k0 sabar erh...

FizA said...

hurmm.. mcm2 cara org leh ambik gmbr skg ni..

sabar je ek.. ^^

Rafidah Farhana said...

Hahaha, aku dah baca ni. Rilekss, cool.. Time marah aku pun aku terlepas kadang-kadang.. Wahaha !