Boss Gua

Pages

Hot Drama

23 October 2011

Lu Dapat Award Dari Gua.

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Mai dekat sikit dengan gua.Gua nak bisik sama lu orang.Benda ini rahsia.Lu orang jangan bagi tahu sape-sape pulak yerk.


Lu orang nak  dengar 1 cerita tak ? Cerita ini boleh tahan la juga best.keh keh keh.Actually,Sekarang dekat KL musim hujan.Asal petang je dah start hujan.Tak tahu la musim or sebab cuaca tak menentu.Dekat tempat lu orang macam mana? Time petang hujan gak ke ? .

Kalau hujan gak,pandai - pandai la lu orang jaga kesihatan.Nanti kalau sakit kan dah susah kan diri sendiri.Bak kata pepatah "Sediakan payung Sebelum hujan".

Cc to my heart : saya harap awak jaga kesihatan awak yerk.Dekat pahang tu tak tahu la selalu hujan ke tak.Maklum la,saya ini kalau buka paper tengok gambar je.Dekat umah saya tak tengok Tb..keh keh keh.Jaga diri ye.


Lu orang jangan terburu-buru fikirkan yang gua dah gf.Gua still single.Gua suka someone blogger tu.Tapi gua relax lu.Dia pon tak tahu yang gua suka dia.It's okay..Masih awal lagi.


Back to the title,


Award ? Siapakah yang bertuah tu kim ?


Bukan senang tahu nak dapat award dari gua.Lu kira beruntung sebab hari ini gua ikhlas nak bagi award kat lu.


Kenapa dia dapat award kim ?

Lu orang nak tahu kenapa ? Sebab dia follower yang bertuah.keh keh keh.Dia ini boleh di'katakan baru la jugak dalam dunia blogging ini.Sambil-sambil bagi award,apa salahnya gua kasi naik trafik dia.


kim,Dia tu lelaki or perempuan?

Errr..gua bukan counter pertanyaan okay.Kalau nak tanya pi tanya kat formspring gua tu..keh keh keh.
jom kita lihat siapa blogger yang bertuah itu..Sila scroll ke bawah yeap.



Inilah blogger tersebut


kalau nak tengok/follow blog dia,lu orang boleh click header dia ini.
#ada sayap tu.hehehe..



Hai tyha ^^,

Gua nak bagi lu award ini.Hope lu sudi terima la yerk award dari gua ini.




Lepas lu dah terima award ini.Gua nk lu jawab soalan-soalan gua di bawah ini yerk.Reply soalan ini melalui entry lu yerk.Nanti bila lu dah jawab,kasi link dekat gua.

ini soalan-soalan nya :-

Apakah nama lu ?
Tinggal dimana?
Umur berapa?
Still study or working?
Kenapa berblogging?
Minat kpop tak ?
Berikan 3 lagu kegemaran awak


Itu sajalah.Jangan lupa jawab yeah..Btw,thankz sudi follow blog gua.thankz sangat-sangat.peace v(^.^) And tak lupa juga Kepada follower & readers,thankz sebab sudi terjah sana sini ke blog gua.Thankz sangat..


*p/s : sorry sangat-sangat if entry ini terlalu panjang & membuat kan lu orang bosan. Sekian Terima Kasih.

31 comments:

Pendamba Mawar said...

da 1200 tahniah kim

onie said...

fuhhhhhhhhhhhhh!

lynda said...

wewiiittt..ramainya dollower dia.nak sikit !=P

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh... dah up lagi dah ^_^

kim heeruul said...

faiz : thankz bro..^^

kim heeruul said...

onie : ap yg fuhhh?

kim heeruul said...

lynda : nk sikit? ambil la..hihi

kim heeruul said...

iqa : hehe..biasa

Ku Azhar said...

waaaaaaa.......

hafiz hafizol said...

1200..

hebak hebak..

semoga esok dah 1300. erk..

hahaha

ENCIK TIKUS said...

nice entry.. keep it up.. dah klik nuff.. sila klik balik..

aiEz said...

wah dapat review blog,hehe

Eyda Syahida said...

untunglahh budak tuh. hiks!

congratz kim, dah 1200 :)

RinsyaRyc said...

kim bum eh? seb baek tak guna gamba hyun joong bagi bunga kat makwe tu.. Fuhh... *lega sikit*

widiea azira said...

alaaa kim,bila lu nk bg award kt guwa wey...adeh! guwa pn nk jwb soklan2 mcm artis ni...

cik_tyha said...

encik KIM :)..nahhh...utk anda..
http://sukesukiciktyha.blogspot.com/2011/10/lihat-la-dunie-aku-dapat-award-dari-mr.html :D..

KinosKoko said...

amboih..ramainya...
congrats dak sepet..

Akue Achik said...

jgn risau, kat Pahang dgr2 cuaca ok je..haha

Miss Dolce and Gabbana said...

yerr Kim.Yang lu suka sama itu blogger dari pahang.Jangan tunggu lama-lama,nanti lama-lama dia dikebas orang.hehe.Btw congrats diatas penambahan kawan baru lu okay.Bisnes banyak maju eh :)

yunZatie said...

untongla..gua yg folo lu dari awal x wat award lak

nelly said...

amboi , comelnya award tu !!
sweet lah pulak .
:p

Ct Mawa said...

wiwit! congratz la da rmai follower

huhu..kpop x tgl eyh kt soalan 2..haha

kim heeruul said...

azira : hahaa...insyallah bila hati gua terbuka..=p

kim heeruul said...

rin : gua mmg nak letak kim hyun joong pgg bunga.tp rambut dia pendek plak..so tak jadi nk letak.

CekbOlat-bOlat said...

puh kiri puh knan.. mule2 nk coment smething.. mmndgkn scroll comment trllu pnjg.. bolat un lupa.. :) truskan brblogging shbat :)

yaya_flanella said...

gud la bantu blogger baru :)

saya cello191 said...

kt pahang tak hujan la~~
aku relax ja daki gunung...^^

noraauliyya said...

tahniah ye ..

nick dot anis said...

mmg bertuah la..

Maya Lisa said...

hummmmm ^_^ kat sarwak ni pulak, asal pagi je ujan. pagi je ujan.

kalau masa maya kat kl, ujan kl tak leh kuar. sebab bahayaaa ^__^

EYFAalias said...

tahniah kerana followers di kelilingi oleh aweks awekss cun. ehhehe