Boss Gua

Pages

Hot Drama

01 October 2011

Gua jogging with "RETIS"

Assalamualaikum..

Anneyong Haseyo.


Lu orang percaya tak Pagi tadi gua jogging dengan RETIS ? tak caya la tu kan..

ni bukti nye..

lu orang tengok video ini






Backgroud music tak boleh belah justin bieber - somebody to love.kah kah kah kah.


Itu la retis nye.Kenal tak ? itu Cousin gua Syukri photographer.Jangan main-main.Photographer itu.Cousin gua tu ada blog.Tapi memanjang tak update.Gua pon dah marah-marah dia,"pehal ada tapi blog tak update sengal".keh keh keh..kejam tak gua.


click this banner if nak pi blog dia.=)


Gua dah suggest kat dia,"ko buat la entry ko khas picture from ko punya CAMERA DSLR ko tu,mana tahu kalau-kalau rezeki ko.Bila orang tengok hasil snap ko,terbuka hati dia nak ambil ko bekerja".


boleh pakai tak apa yang gua suggest kan tu?


tapi dia buat perangai.betul betul dem.lu orang tengok ini


Bullshit la..dia rakam gua. Candid pulak tu...=.='..nampak tak kat lengan gua ada muscle..keh keh keh...



gua tetap akan berusaha untuk mendapatkan musle yang Mantop.!!!

37 comments:

nik farina aishah.... :) said...

hahah , pi la angkat berat tiap2 hari , mantopp la muscle tu . heheh :P

Pendamba Mawar said...

wewit

Noraien said...

untung lah jogging dengan retis .hahaa

EeMy-g0od-go0d said...

haha~ comeiii.. #czen awk la..

zezolla_atin said...

haha . hang ada muscle ke ? yelah dengar cte asyik angkat minyak kan . hikhikhik

kim heeruul said...

nik : tak ada masa lorh nk pi gym..buat yg basic2 je mampu..^^

kim heeruul said...

faiz : lu tergoda dgn cousin gua ke?

kim heeruul said...

noraien : untung la..hihi

kim heeruul said...

eemy : comey...? nnti gua kasi tahu dia..keh keh keh

kim heeruul said...

atin : ada la.tak nmpk ke.? haha..mane hang tau nie?

Eyda Syahida said...

errrrrr.. *speechless* kehkeh

amy syahirah said...

ehh , muke u chinese looking la . ptotla u minat korea . =)

kim heeruul said...

eyda : awat terdiam ? tergoda ke? haha

kim heeruul said...

amy : hihi..tqvm..

Cik Kasih said...

ececeh..malu2 plak die kena rakam..hik3

*rainyscream* said...

video senget!! ahahaha :P

Fara E's said...

tak taff pown , haha

kim heeruul said...

kasih : dia tetibe rakam..malu mey..hihi

kim heeruul said...

rainy : tak sempt nk edit..hihi

kim heeruul said...

fara : taf la..bweekk..dh cair xnk ngaku plak..=p

saya cello191 said...

ada la nampak skit...
angkat berat lg~~~

kim heeruul said...

cello : hehe..okay..thankz..=)

eddy syrol said...

kim salam retis ye...huhuhu..nak sign........

yad'z said...

hamboiii... nak cellen abam taff ke. hahahaha...

suara kau kan... hahahahaha... laen seyh suara kau dengan muke.. haha.. sungguh ku tak sangka.. wkakaka. =P

kim heeruul said...

eddy : nk sign ?
meyh sini jumpa dia..hahaha

kim heeruul said...

yad'z : a'ah gua nk cellen dia.hbaha..lu ingt suara gua mcm mane ? haha

RinsyaRyc said...

hehe.. lawok ah.. aku dah tengok... ^^

nice teruskan usaha anda..

http://bulatmata.blogspot.com/

kim heeruul said...

rina : haha..apa yg lawak ? haha
thankz..okay..^^

RinsyaRyc said...

sape rina? aku tumbok kang,,, <---aku pun ada masel ketol2..


http://bulatmata.blogspot.com/

Farierahasanz said...

haha.. teleng aku nengok nye weyh =P

miratun madihah said...

nak signnnnnnnnnn :D

Nyamuk Terbang said...

pinjam la lengan ben..okbai

Farhana Jafri said...

wuuuuu~~~ tergoda i! haaiipp!! hahahaa.. betul gak tu.. buat blog tunjuk gmbar mne tau ad agensi yg nk amek dy keje :)

aleen aiden said...

nk jog dgn justin bieber je.cet!hi3

Umie Artoqiemie said...

untung gila jogging ngan retis.. ade masa nanti jogging sama oi..

chemay said...

angkat berat tiap2 ari.
encik bf chemay ade muscle besau2 kat lengan dia.
sebab dia buad mende tuh laa.
p/s : chemay tak suke laki ade muscle.
-.-

IEQAH said...

khelasss kau jahhh