Boss Gua

Pages

Hot Drama

28 October 2011

Seorang Blogger Uthaga Sesat Di Midvalley

Amierul (itu nickname gua di tempat kerja) tolong buat kan Price Card untuk Event Snack Fair. "Pesan dari manager gua".Gua hanya mampu menjawab okay je.Tak berani gua nak lawan.Tanpa membuang masa terus menuju ke office untuk melaksanakan tugas yang telah diberikan.


Pelbagai harga snack yang gua kene buat.Antaranye keropok Miow miow , Snek ku , Twisties Chipster,Super Ring & others.Tetiba handfon menyanyi lagu Girls Generation - the boys.Itu menandakan gua dapat Sms dari seseorang.


"kim tengah kerja ke?"


Itulah isi kandungan sms yang tertera di kaca handfon gua.Nak tahu siapa hantar sms tu? nanti gua kasi tahu yerk.Lalu gua membalas sms tersebut "tengah kerja,nanti pukol 9 gua turun dekat snack fair".


Dah settle pi buat price card untuk snack fair,gua terus berlari ke event untuk letakkan price card tersebut.Tetiba datang kelibat seorang gadis.Lalu gua terkejut.Seorang blogger dari utagha datang midvalley.Apalagi,time tu gua minta balik awal la..Nasib baik manager kasi..hik hik hik.


Memandangkan semalam gua gaji,gua dengan baik hati nye belanja dia makan mcd.Kami makan Fries je.Lagipon time tu dah pukul 10pm.dapat jumpa sekejap pun jadi la.hik hik hik..bukan senang orang nk turun tempat kita.


muka poyo gua..kah kah kah
baru balik koje time nie.



See,sebelah gua tu.hik hik hik.Itu nama dia Atin.
kitorang member blogger.Tapi dia blogger jauh sikit,dekat penang tuh.
if nak terjah blog dia opentab je gambar kami tu


Btw,to atin : thankz sebab datang jumpa gua.Even lu ada hal lain kat sini.hik hik hik..Thankz.

*kami berdua kawan je.Tak ada feeling apa-apa pon..keh keh keh.

25 comments:

Zulaika Nasir said...

eherm .. eherrm :p

rainyscream said...

best dapat jumpa kawan2 blogger. hihihi

noraauliyya said...

utagha nuh? mula2 aku tgk td macam ultraman.. hukhuk

ascil.punye.lah said...

pewitttt.haha.eh muka cam knal je si atin tuh

Eyda Syahida said...

nanti gua turun kL lu blanje gua pizza ultimate cheezy 7 hokeh? kahkahkah

#bile gua nak turun kL ntah.. =__=''

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

best la...neg3h3

CekbOlat-bOlat said...

kantoiii muke seposeng luu :P kih3..

Kartunis Damas said...

wahh gitu...
pertemuan dua blogger hebat. arti kata orang tua-tua 'retis gitu'.
utara ke selatan (PLUS)..hahah.

Finaz Jaafar said...

nanti nak nomboq jugak ! ceq slalu ja pi mid nanti buleh jumpa..ngaaa tetibe ckp utagha~

Cik Kasih said...

ececeh..huhu

fierul said...

wahhhh best la asyik dpt jmpa geng2 blogger .. :)

aleen aiden said...

wa dgn lu xjauh mane wa syak.takat amoang midvalley ape de hal kan..so bila nak belanja wa?muahaha

Ct Mawa said...

hak3..mmg suke b'lari2 eyh :p

akiN aMar said...

wah.bestnya dpt jmpe kwn blogger... gua jrng2 skali.;)

teha said...

ehem ehem... ye ke kwn jee ? hahaha ! btw , atin tu sweet laa :)

Fara E's said...

ehem2 , haha

Pendamba Mawar said...

dating baiiiiiiii

saya cello191 said...

bukan blogger yg ko crush tu ke...hehe


jom jumpa gak..^^

onie said...

penang tuh :)

Nyamuk Terbang said...

gila dia g xajak aku kn
haha

erleena said...

uhuk2

Akue Achik said...

penang mari.. :D

anyway, excel utk melegakn kletihn lpas krja..heheh

Cik Jannah said...

waa. best lahhh !

zezolla_atin said...

hoi kim ! hihi . u`re most welcome . thanks hang jugak eh . ^^

Anonymous said...

hey all kimheerulstory.blogspot.com admin discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer search engine ranking software seo elite backlink service buy quality backlinks
backlinks builder Take care. steve