Boss Gua

Pages

Hot Drama

19 May 2011

Follow me back yaw

Assalamualaikum.

Anneyong Haseyo.


Sebelum pi kerja aku dah  update entry ini..Then Save as draft dulu..Pagi-pagi buta pukol 12am aku post entry ini.Siapa yang selalu jejak blog aku ini,dorang tahu lah selalu aku post pukol 8pm..Tapi sekarang dah kerja,aku post pukol 12am pula..

Hari ini aku nak kupas or bukak isu pasal follow men'follow ini.


"Done follow you,Follow me back yaw"


Nampak tak word yang aku warna kan itu.?.Pekara di'atas sering kali berlaku dalam dunia blogging ini.Dulu aku pon macam tu gak.hehee..tapi tak lama ..sekejap je..tak sampai seminggu pon..Aku fikir time tu "kenapa aku suruh orang follow blog aku,nanti kalau follow secara paksa mesti dorang tak nak baca"..


Memang tak ada orang baca blog kita kalau kita suruh orang follow kita balik.betul tak?...Selalu nya blogger baru yang buat macam ini...Tapi kalau blogger yang dah lama blogging pon ada yang macam ini sila tutup Account Blogger anda...Sory kalau terkasar bahasa..Mereka terkejar-kejar kan follower..normal la tu..Nie kes nak Fight dengan member siapa follower paling banyak la ni...Aku tahu follower tu penting..


For new blogger,kalau nak follower banyak,korang kene rajin blogwalking baca entry.Sekarang dah senang nak blogwalking,dekat Fb dah banyak Group blogger.pastu korang jangan lupa comment entry tu, or kalau tak nak comment sila tinggal kat jejak kat shoutbox.kalau korang berminat dengan blog dia,korang follow la..1 lagi,jangan send kat shoutbox dorang  "done follow u,follow me back yaw"



Kalau korang send dekat orang yang baik hati macam aku ini  tak apa..Tengok mood aku la nak follow ke tak..kalau aku rajin aku follow la..Thankz la sebab dah follow aku..Tapi kalau korang send dekat orang lain aku tak tahu la...Setiap orang ini perangai lain-lain..Kalau kena maki hamun tanggung sendiri la..







Lagi 1, korang rajin-rajin la update entry ye...sehari sekali pon tak apa..macam aku..idea blogger baru lagi banyak..yang aku baru 5 bulan blogging pon dah nak expired da idea aku ini,belum bertahun lagi...


Ingat pesanan aku ini, follow la dengan hati yang ikhlas..jangan follow pastu tinggal notis follow me back,nampak beno follow tak ikhlas.....

30 comments:

riben putih said...

betul betul..allergic btul dgn ayat tuh...hehe

^baju kurung^ said...

stuju!

Rs_rangers said...

erm btul jg dlu msa sanah bru nk bjinak dlm bloging mcm tu jg alkisahnya.,,,,tp da lma ckit trfkr jg mcm pksa org je kan klo kita suruh dorg folow blik

lisa min said...

sangat bersetuju dengan awak. kadang tu orang follow sekadar nak cukupkan syarat je kan?hehe..

Miss Dolce and Gabbana said...

wah..sokong3..kau baru 5 bulan berblog.baru tahu rupanya.haha..btw happy blogging ye. :)

kim heeruul said...

riben : haha..beli ubat ye..hehe

baju kurung : give me 5..

rangers : bagus2..macam tu la blogger yg bagus..^^

lisa : a'ah..betul2..

dolce : haha..baru tahu ke..?sadis..=P..happy blogging too..^^

tieka said...

hehehee..betul tu...nk follow biar ikhlas..xde paksa2 kn..:)

MissNadh said...

tak pernah lagi buat camtu walau pun baru..naseb baik...hoho..

erk..kenapa mesti nickhun?i like junsu 2pm moreeee..haha

F A I Z said...

follow me cm ne?haa

AISHA INANI said...

betol!
aku sayang kat follower yang betol2 baca entry aku and betol2 ikhlas nak kawan dengan aku. dorang coool!

~faty~ said...

dulu saya buat.sekarang,tak..hehe. tapi suka tinggalkan jejak je.:)

kim heeruul said...

tieka : hehe..sokong..^^

missnadh : hahaha..saje je pilih nickhun..hehe

faiz : haha..shampoo follow me..^^

aisha : haha..bermakna hang syg aku gak la nie yerk..hehe

faty : hehhe..tggl kan jejak tu penting..bagus2..^^

HAJAR hasan said...

err.. kdg2, ade je yg ckp dah follow. tp, sbnrnye, tak follow. dhlah suruh follow, tu mcm memaksa. pergghh! sungguh emosi, kalau kena cmni. gggrrr~

NURUL NATASYA AMIR said...

comment oready.Comment back.
Hakhak -___-'' tengs 4 ur info ;)

kim heeruul said...

hajar : yang tu dulu kim selalu kene...bgg gak la time tu

kim heeruul said...

natasya : hehee..nnti aku komen..^^..ur welcome..^^

FizA said...

fiza follow sape yg follow fiza.. :)
tapi kdg2 ckp je follow pdahal hampeh.. jgn hrp nk folow! haha.. xD

*ngntok*

kim heeruul said...

fiza : haha..yg tu mmg hampeh

..gugu.. said...

aq mnyampah ngan ayat tuh..
rasa mcm nk bako je owg yg ckp cm tu.

Azri Fathurrahman said...

betul . aku memang sokong kau lah .. aku pun newbie gak , tapi tak pernah kot buat ayat macam tu .. biarkan follower kita sikit , janji diorang follow kita dengan ikhlas ( : hehe ..

kim heeruul said...

gugu : haha...amboi sampai nk bako..wat dek je..^^


azri : betul2...baru la org nk baca entry kita..^^

d.e.e.n.a.YAYA said...

kim follow n komen skali...mekasih kim... ^.^

KinosKoko said...

haha..dulu wat gak mcm ni..tapi da adik mata sepet nih pun da marah..insaf2..hahaha

aqmalazmi said...

kite same bro!
thunbs up!

kim heeruul said...

deena : hehe..sape yg bertuah je..^^

kinos : hehe.tak marah..kasi tips je..^^


aqmal : ya..thumb up..^^

nelly said...

selalu follow jerk ..
=='

tapi , lebih mngharapkan reader ~~

kim heeruul said...

nelly : same la.^^

Farierahasanz said...

oke , aku ase cm naa like sampai lebam jep entry kaw nie . .hahaa

siyes setuju sgt.!! huhuu

Farierahasanz said...

oke , aku ase cm naa like sampai lebam jep entry kaw nie . .hahaa

siyes setuju sgt.!! huhuu

kim heeruul said...

fariera : haha.jgn lebam sgt suda..hehe